Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

Έφυγε από την ζωή η Ιβάνα Τραμπ

Παρασκευή, 15 Ιουλίου, 2022

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Έφυγε από την ζωή, σε ηλικία 73 ετών, η Ιβάνα Τραμπ, πρώην σύζυγος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ , Ντόναλντ Τραμπ, σε μια είδηση η οποία αιφνιδίασε την Κοινή Γνώμη.
Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, η Ιβάνα Τραμπ βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της, στην East 64 Street, στο Μανχάτταν, πιθανότατα από καρδιακή ανακοπή. Αμέσως εκλήθη το ασθενοφόρο, αλλά ήταν ήδη αργά, καθώς απλώς επιβεβαιώθηκε ο θάνατός της.
«Η μητέρα μας ήταν μια φανταστική γυναίκα, μια αθλήτρια παγκόσμιας κλάσης, μια αέναη ομορφιά, μια σπουδαία φίλη», ανέφερε η ανακοίνωση της οικογένειας Τραμπ.
«Η Ιβάνα Τραμπ ήταν μια μαχήτρια. Κατάφερε να ξεφύγει από το κομμουνισμό και να έρθει στη χώρα μας. Έμαθε τα παιδιά την συμπόνοια και την αποφασιστικότητα. Θα μας λείψει, στα τρία παιδιά της και στα δέκα εγγόνια της», καταλήγει η ανακοίνωση.
Από την μεριά του, ο Ντόναλντ Τραμπ, μέσα από την πλατφόρμα Truth Social, ανέφερε για την Ιβάνα Τραμπ:
«Ήταν μια υπέροχη, όμορφη και εκπληκτική γυναίκα που έζησε μια εμπνευσμένη ζωή. Είμαι υπερήφανος για τα τρία παιδιά που αποκτήσαμε μαζί, τον Ντόναλντ Τζούνιορ, την Ιβάνκα και τον Έρικ. Ήταν περήφανη για εκείνους όπως ήμασταν όλοι για εκείνη».
Η Ιβάνα Τραμπ μεγάλωσε στην πρώην Τσεχοσλοβακία και παντρεύτηκε τον μεγιστάνα και πρώην πλανητάρχη, Ντόναλντ Τραμπ το 1977. Το ζευγάρι χώρισε το 1992.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου