Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 17 Ιουλίου 2022

Εσκασε η «βόμβα»: Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Λεβαντόφσκι στην Μπαρτσελόνα η Μπάγερν!

 Κυριακή, 17 Ιουλίου, 2022

Να θυμηθούμε ότι αυτός ο μεγάλος παίκτης που θέλουν όλες οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης δοκιμάστηκε πριν χρόνια και δεν έκανε για τον Παναθηναϊκό!!! 

Με ένα tweet η Μπάγερν ανακοίνωσε την μεταγραφή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην Μπαρτσελόνα.

Εσκασε η «βόμβα»: Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Λεβαντόφσκι στην Μπαρτσελόνα η Μπάγερν! (pic) | tovima.gr

Το μεγάλο μπαμ του καλοκαιριού είναι γεγονός. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα είναι πλέον παίκτης της Μπάρτσελόνα αφού η Μπάγερν ανακοίνωσε την μεταγραφή μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανακοίνωση της μεταγραφής έγινε λίγο μετά τις δηλώσεις του προέδρου Χέρμπερτ Χάινερ για την επιβεβαίωση της συμφωνίας.

Δηλώσεις έκανε και ο CEO Όλιβερ Κάν που αναλυτικά είπε:

«Συμφωνήσαμε να αποδεσμεύσουμε τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Έχουμε προφορική συμφωνία με την Μπαρτσελόνα, το συμβόλαιο εκκρεμεί ακόμη. Ξέρουμε πολύ καλά για το τι πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Ρόμπερτ, αλλά και άλλοι σπουδαίοι παίκτες έχουν φύγει ξανά κατά το παρελθόν από την Μπάγερν, και ακόμη και μετά, η ομάδα δεν διαλύθηκε. Αντίθετα, συχνά συνέχιζε με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία».

Θυμίζουμε ότι ο 33χρονος πήγε στην πρωινή προπόνηση της Μπάγερν το Σάββατο (16/7) για να πει αντίο στους συμπαίκτες του, ενώ αναμένεται να πετάξει την Κυριακή για τις ΗΠΑ για να ενσωματωθεί στην αποστολή της Μπαρτσελόνα.

Στο Μαϊάμι θα περάσει από ιατρικά τεστ και αν όλα πάνε κατ’ ευχήν θα βάλει κατόπιν την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου