Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

Το φεγγάρι χθες το βράδυ

 Πέμπτη, 14 Ιουλίου, 2022

«Φεγγάρι μου...», «Έχει ένα φεγγάρι…», «Το φεγγάρι πάνω Θεέ μου…»  Τραγούδια που μας ήρθαν στη μνήμη μας βλέποντας το «Φεγγάρι του Ελαφιού» χθες βράδυ.

Photo: Paneliakos.com Σελήνη


Εκατοντάδες επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφοι στην παραλία που βρεθήκαμε να δούμε το φεγγάρι να ανεβαίνει σιγά-σιγά Νότιο-ανατολικά στα νερά του Ατλαντικού, Βόρεια της Βοστώνης.

Είχα ελέγξει στο διαδίκτυο την ώρα της Ανατολής του Φεγγαριού όπου οι ιδικοί είχαν γράψει 9:00μμ.  Σταθμεύσαμε το αυτοκίνητο και περιμέναμε υπομονητικά. 

Πιάσαμε κουβέντα με τους ανθρώπους γύρω μας.  Οι περισσότεροι ήταν τουρίστες από διάφορα μέρη των ΗΠΑ όπως Minnesota, Detroit, Chicago, San Diego  Ήταν και αρκετοί Έλληνες όπως μία κυρία από το Weymouth, Dracut, Worcester

Photo: Paneliakos.com Σελήνη

Στις 9:00μμ το φεγγάρι «πιστό στο ραντεβού του», νάτο να ξεπροβάλλει κόκκινο-κόκκινο. 

Σε περίπου 10 λεπτά έχει εμφανιστεί όλο.  Είναι κατακόκκινο.  Οι φωτογραφικές μηχανές, τα βίντεο, τα κινητά είναι σε λειτουργία.  Την παράσταση έκλεψε μία κυρία που έχει φωτογραφική μηχανή με μεγάλο τηλεφακό τελευταίας τεχνολογίας.

Photo: Paneliakos.com Σελήνη

Κοιτάζω και εγώ τις φωτογραφίες που βγάζει και αποτυπώνονται στη μνήμη της ακριβής κάμερας. 

Σε λίγο αρκετοί συγκεντρώθηκαν γύρω και παρακολουθούν την κυρία και ακούγετε «Αχ, Ωχ, nice, beautiful, amazing…” βλέποντας τις φωτογραφίες της Ελληνίδας.

Απολαύσαμε τον ωραίο καιρό, τη θάλασσα, τη φύση, έτσι ανέμελα.  Ήταν μία ωραία εμπειρία.

paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου