Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος στην Ελλάδα για βάπτιση παιδιών ομογενειακού ζεύγους ομοφυλόφιλων

  Τρίτη, 12 Ιουλίου, 2022

ΒΟΣΤΩΝΗ. Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος πραγματοποίησε ειδικό ταξίδι στην Ελλάδα, για να τελέσει τη βάπτιση των παιδιών του ομοφυλοφιλικού ζεύγους των ομογενών Ευαγγέλου Μπούση και Πίτερ Ντούντα, με το οποίο, ως λέγεται, ο Αρχιεπίσκοπος διατηρεί στενή φιλία και εγγύτητα. Εχει διορίσει, μάλιστα, την μητέρα του κ. Μπούση, την Ελένη Μπούση, από την πόλη Northbrook του Ιλινόις στο Αρχιεπισκοπικό Συμβούλιο και συγκεκριμένα στις νευραλγικές επιτροπές Διοίκησης της Αρχιεπισκοπής και Νεολαίας.

Το μυστήριο της βάπτισης έγινε το εσπέρας του Σαββάτου 9 Ιουλίου 2022 στον ιερό ναό Παναγίας Φανερωμένης της Μητρόπολης Βούλας, σύμφωνα με το Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων «Exapsalmos» του κ. Σωτήρη Τζούμα, ενώ την αρχική είδηση απεκάλυψε το Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων «Ekklisiaonline». Στα παιδιά δόθηκαν τα ονόματα Αλέξιος και Ελένη και ανάδοχες παρέστησαν το διάσημο μοντέλο Μπιάνκα Μπραντολινί και η Ευγενία Νιάρχου. Τα παιδάκια γεννήθηκαν προφανώς από παρένθετες μητέρες.

Ο σχεδιαστής μόδας Πίτερ Ντούντας και ο σύζυγός του Ευάγγελος Μπούσης παντρεύτηκαν και διαμένουν στην Καλιφόρνια. Η οικογένεια Μπούση είναι ιδιοκτήτρια αλυσίδων καταστημάτων τροφίμων με την ονομασία «Germak Fresh Market» στις πολιτείες του Ιλινόις και Ουϊσκόνσιν μέσω των οποίων κάνουν εισαγωγές από Ελλάδα και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ακόμα και από τη Ρωσία και Πολωνία.

Στη βάπτιση παρευρέθηκαν προσκεκλημένοι από Αμερική και Ελλάδα, ενώ ακολούθησε γλέντι στο ξενοδοχείο «Four Seasons» στη Βουλιαγμένη και τραγούδησε η Αννα Βίσση.

Επισημαίνεται ότι στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής ουδείς γνώριζε περί του ταξιδιού του Αρχιεπισκόπου Ελπιδοφόρου στην Ελλάδα για τη βάπτιση των τέκνων του ζεύγους Μπούση – Ντούντα, συμπεριλαμβανομένων και των μελών της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου, πλην ελάχιστων εσωκατάκοιλων της Αρχιεπισκοπής. Εχει δημιουργηθεί κλίμα προβληματισμού και δυσφορίας για τον Ελπιδοφόρο τόσο ανάμεσα στην ιεραρχία, τον κλήρο και τον λαό της Ομογένειας, όσο και ανάμεσα σε αρκετούς ιεράρχες και στελέχη του Φαναρίου όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο «Ε.Κ.», οι οποίοι προβληματίζονται και ανησυχούν για την Αρχιεπισκοπή.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου