Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

Συνιστούμε να δώστε σημασία στο παρακάτω, πολύ σπουδαίο εάν θέλετε να ταξιδέψετε εκτός ΗΠΑ

  Τρίτη, 19 Ιουλίου, 2022

Αρκετές καταγγελίες μας έγιναν τον τελευταίο καιρό σχετικά με το αμερικάνικο διαβατήριο που έχουν αρκετοί Ελληνικής καταγωγής.

Πριν έρθει η μέρα αναχώρησης βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριο σας ισχύει για τουλάχιστον 6 μήνες!!!  Εάν το αμερικάνικο σας διαβατήριο δεν ισχύει για τουλάχιστον 6 μήνες δεν θα σας αφήσουν να επιβιβαστείτε στο αεροσκάφος!!!

Δώστε μεγάλη σημασία γιατί παληκαρισμοί και φασαρίες δεν περνάνε.  

Την Κυριακή το βράδυ μία νέα Ελληνικής καταγωγής με Αμερικάνικο διαβατήριο πήγε κανονικά να πάρει το αεροπλάνο για να πάει στη Βαρκελώνη όπου θα συναντούσε την θεία της (η διαφορά ηλικίας των είναι πολύ μικρή, οπότε η μία λέει την άλλη εξαδέλφη). 

Η εξαδέλφη είχε φύγει με το αμερικάνικο διαβατήριο και πήγε ΟΚ.  Η νεότερη όμως που ήταν να φύγει την Κυριακή δεν ταξίδεψε αφού το διαβατήριο της είχε μόνο ισχύ για 90 ημέρες!!!

Χθες το πρωί η νέα γυναίκα πήγε στην υπηρεσία έκδοσης διαβατηρίων στη Βοστώνη αλλά μάταια να το πάρει στο χέρι.  Της είπαν να πάει την Παρασκευή να το παραλάβει.

  Οπότε τελικά θα φύγει την Παρασκευή το βράδυ.  Ακύρωσαν τις διακοπές σε νησιά της Ισπανίας και θα πάνε στη Νάξο όπου ήταν ο επόμενος προορισμός και μετά στη Κουρούτα και το Σιμόπουλο.

paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου