Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

Άντονι Φάουτσι: Συνταξιοδοτείται στο τέλος της θητείας του Τζο Μπάιντεν

 Τρίτη, 19 Ιουλίου, 2022

Άραγε έβγαλε αρκετά...?

Ο Άντονι Φάουτσι ,που βρέθηκε στο επίκεντρο της διαχείρισης της πανδημίας του κορωνοϊού, ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του.

Άντονι Φάουτσι: Συνταξιοδοτείται στο τέλος της θητείας του Τζο Μπάιντεν

Ο Άντονι Φάουτσι, ειδικός σε μολυσματικές ασθένειες, επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος του προέδρου των ΗΠΑ και διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) από το 1984 θα συνταξιοδοτηθεί στο τέλος της θητείας του Τζο Μπάιντεν.

Ο 81χρονος Φάουτσι που έγινε το πρόσωπο των προσπαθειών της κυβέρνησης των ΗΠΑ για τον περιορισμό της πανδημίας COVID-19, γνωστοποίησε τις προθέσεις του μέσω συνέντευξής του στο Politico.

Ο κορυφαίος επιστήμονας εκτίμησε ότι η πανδημία του κορωνοϊού θα είναι κοντά μας για αρκετά χρόνια ακόμα. «Αν κάποιος μου πει ”θα φύγεις όταν δεν θα έχουμε covid-19” τότε θα είμαι 105 ετών» είπε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο ο Φάουτσι χαρακτήρισε «ενδιαφέρουσα» την συνεργασία του με τον Ντόναλτ Τραμπ παρά τις ιδεολογικές τους διαφορές και έσπευσε να υπογραμμίσει πώς η απόφασή του για συνταξιοδότηση δεν σχετίζεται με το ενδεχόμενο να πάρουν τον έλεγχο της Γερουσίας και της Βουλής οι Ρεπουμπλικάνοι, μεγάλη μερίδα των οποίων έχει πολλάκις ταχθεί κατά των περιοριστικών μέτρων που πρότεινε ο ίδιος.

Πηγή: Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου