Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

Έβγαλε πιστόλι σε αστυνομικό ο σύμβουλος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιάννης Καραλής

Παρασκευή, 15 Ιουλίου, 2022

Και άδεια οπλοφορίας να είχε δεν έχει δικαίωμα να δείξει το όπλο, πολύ περισσότερο να απειλήσει.  

Τώρα τέτοια θα λέμε...  Άραγε τι λειτουργεί καλά σε αυτό τον τόπο που ενδιαφερόμαστε εμείς στην αλλοδαπή;  paneliakos.com


Ο Γιάννης Καραλής, δημοσιογράφος και σύμβουλος επικοινωνίας της ΑΕΚ, έβγαλε πιστόλι σε αστυνομικό με πολιτικά που του έκανε σύσταση.

Με την επίδειξη ενός πιστολιού που είχε πάνω του «απάντησε» στις συστάσεις που του έκανε αστυνομικός με πολιτικά ο σύμβουλος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιάννης Καραλής.

Το περιστατικό σημειώθηκε στα βόρεια προάστια της Αττικής, όταν ο αστυνομικός που υπηρετεί στο Τμήμα Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής και επέβαινε σε μηχανή μαζί με τη μητέρα του, αντιλήφθηκε κάποιους επικίνδυνους ελιγμούς του οχήματος που οδηγούσε ο κ. Καραλής.

Όταν το όχημα σταμάτησε σε φανάρι και ο αστυνομικός βρέθηκε δίπλα του, με σκοπό να του κάνει συστάσεις, ο δημοσιογράφος τον απείλησε ότι θα τον πυροβολήσει, δείχνοντάς του μάλιστα το όπλο που είχε πάνω του.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
01:21

Καταδίωξη στα βόρεια προάστια

Αφού ο δημοσιογράφος έφυγε από το σημείο, ο αστυνομικός ενημέρωσε την Άμεση Δράση, ενώ λίγη ώρα αργότερα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ τον εντόπισαν στη Σπύρου Λούη, κάνοντάς του σήμα για να σταματήσει, κάτι που δεν έκανε και ακολούθησε καταδίωξη.

Οι αστυνομικοί είχαν ενημερωθεί ότι ο δημοσιογράφος είχε όπλο στην κατοχή του και ήταν προετοιμασμένοι, ακινητοποιώντας το όχημα και οδηγώντας τον οδηγό του στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου.

Δεν έγινε μήνυση

Αν και ο αστυνομικός είχε κάνει καταγγελία για απειλή με όπλο, τελικά δεν υπεβλήθη μήνυση εναντίον του δημοσιογράφου, με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος από τις αστυνομικές αρχές.

ingr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου