Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 9 Ιουλίου 2022

Η 46η Κληρικολαϊκή έκλεισε με Δέσποινα Βανδή (Φωτογραφίες και Βίντεο

Σάββατο, 9 Ιουλίου, 2022

Λέτε να φέρουν τον Τάσο Μπουγά την άλλη φορά;

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια, Δέσποινα Βανδή, έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους συμμετέχοντες της 46ης Κληρικολαϊκής και τις οικογένειές τους, κατά την προγραμματισμένη εμφάνισή της μετά την ολοκλήρωση της δεξίωσης, η οποία “σφράγισε” τις εργασίες της συνέλευσης.

Στην αίθουσα όπου πραγματοποιήθηκε η δεξίωση, είχε προβλεφθεί ένας ευρύς χώρος μπροστά στην πίστα, με αποτέλεσμα άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, μεταξύ των οποίων και κληρικοί, να συγκεντρωθούν ενώπιον της Δέσποινας Βανδή για να διασκεδάσουν και να τραγουδήσουν μαζί της. 

Από την πλευρά της, η Ελληνίδα τραγουδίστρια έδωσε ενέργεια και χάρισε μια όμορφη βραδιά στο κοινό, επικοινωνώντας μαζί του και επιδιώκοντας να συμπαρασύρει άπαντες στον χορό και το τραγούδι.

Στην εισαγωγή της, η Δέσποινα Βανδή χαιρέτισε την μαζική συμμετοχή στις εργασίες της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, τονίζοντας ότι η θρησκεία είναι σημαντική για τους Έλληνες και δη του εξωτερικού.

Η Δέσποινα Βανδή στη Νέα Υόρκη (Ε.Κ./Χ. Αθανασάτος)

“Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη.  Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι εδώ ανάμεσά σας σε μια τόσο σημαντική στιγμή.  Σας ευχαριστώ για την μεγάλη τιμή που μου κάνατε, για την πολύ μεγάλη γιορτή που έχετε να είμαι εδώ μαζί σας.  Είναι αλήθεια πως εμάς τους Έλληνες η γλώσσα μας και η θρησκεία μας είναι αυτό που μας ενώνει όλα αυτά τα χρόνια και έχουμε αντέξει.  Είναι υπέροχο ότι συναντιόμαστε σε διάφορα μέρη του κόσμου, με απόλυτο σεβασμό στην παράδοσή μας”, ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Το πάρτυ συνεχίστηκε για αρκετές ώρες, με την στάση του κοινού να καταδεικνύει, για μια ακόμη φορά, την ανάγκη της κοινωνίας να επιστρέψει στις μαζικές εκδηλώσεις και την διασκέδαση, μετά τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας.

Ε.K.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου