Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Μεγάλη συγκέντρωση έξω από το Δημαρχείο του Lowell, Massachusetts για τον πνιγμό του τρίχρονου Χάρυ

  Σάββατο, 18 Ιουνίου, 2022




Μεγάλη συγκέντρωση στο Δημαρχείο του όπου συμμετείχαν αρκετοί επώνυμοι αλλά και ανώνυμοι με πολλά παιδάκια όπου ΄έγινε μνημόσυνο με λαμπαδηφορία για τον μικρό Χάρη που πνίγηκε σε μικρή λίμνη μόλις 20 μέτρα από το σπίτι της μπέμπη σίτερ.

Το ιστορικό έχει ότι πριν μερικές ημέρες η μητέρα του Χάρη τον άφησε ενωρίς το πρωί στο σπίτι της γυναίκας που θα τον πρόσεχε στο Freida Lane στο Lowell.  Μία οδός με μονοκατοικίες κοντά στο Tyngsboro. 

Σύμφωνα με πληροφορίες στις 9:30 το πρωί το παιδάκι έπαιζε στην αυτή της μπέϊμπι σίτερ αλλά ξέφυγε της προσοχής και εξαφανίστηκε.  Κινητοποιήθηκε η γειτονιά, και κάπου 150 αστυνομικοί από την τοπική αστυνομία και την πολιτειακή ενώ σηκώθηκαν ελικόπτερα και χτένιζαν την περιοχή.

Μάταια όμως και αργά το βράδυ της Τρίτης η έρευνα σταμάτησε γιατί έπεσε σκοτάδι.  Την άλλη ημέρα το πρωί το άψυχο σώμα του τρίχρονου Χάρη βρέθηκε στη μικρή λίμνη που ήταν μόλις 200 μέτρα από εκεί που εξαφανίστηκε.  Να σημειωθεί ότι η λίμνη είναι μέσα στο δάσος.



Χθες βράδυ μίλησαν στη συγκέντρωση ο Δήμαρχος του Λόουελ κ. Σοκάρυ Τσάω, η Γενική Εισαγγελέας της Μασαχουσέτης, Χίλη, συγγενείς της οικογένειας και ιερείες.

Στους παρευρηθέντες ήταν και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειος Καυκάς, ο βουλευτή Ράντη Μομ και άλλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου