Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Ο Τσίπρας έπαιξε μπάσκετ στη Ρόδο και δήλωσε: Δεν υπάρχουν λεφτόδεντρα, αλλά θα ξεριζώσουμε τα κλεφτόδεντρα

  Πέμπτη, 9 Ιουνίου, 2022

Ο Αλέξης Τσίπρας σε Ρόδο-Σύμη 

Με περιοδεία στα χωριά Αρχάγγελο και Αφάντου ολοκλήρωσε σήμερα το βράδυ την περιοδεία του στο νησί της Ρόδου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας.

Σε ομιλία του στο χωριό Αφάντου, όπου είχαν συγκεντρωθεί αρκετοί υποστηρικτές του, ο κ. Τσίπρας επανέλαβε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει αποφασίσει να αποδράσει προκηρύσσοντας εκλογές πριν από τον χειμώνα, επειδή, όπως είπε, φοβάται για τις συνέπειες των πράξεών του.

«Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την διακυβέρνηση της χώρας και να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν στην ελληνική κοινωνία εξαιτίας των πολιτικών της κυβέρνησης», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Δεν υπάρχουν βέβαια ''λεφτόδεντρα'', αλλά υποσχόμαστε ότι θα ξεριζώσουμε τα ''κλεφτόδεντρα'' που υπάρχουν», τόνισε επίσης σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Τσίπρας.

Εξέφρασε επίσης την πεποίθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα κερδίσει τις ερχόμενες εκλογές όποτε και αυτές γίνουν και υποσχέθηκε ότι η νέα κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει το θέμα της ακρίβειας που πλήττει την κοινωνία, το ενεργειακό κόστος και ότι θα υπάρξουν μέτρα στήριξης για τους νέους αλλά και για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που έφθασε κοντά στον κ. Τσίπρα ένας οπαδός του 95 χρονών που του προσέφερε μία ανθοδέσμη λέγοντας του ότι περιμένει να τον ξαναδεί πρωθυπουργό.

Τόσο στα Αφάντου όσο και νωρίτερα στον Αρχάγγελο ο κ.Τσίπρας είχε συναντήσεις με κατοίκους ακούγοντας τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έπαιξε μπάσκετ με τα παιδιά τις ακαδημίας και σούταρε μάλιστα και μια εύστοχη βολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου