Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

Μήνυση κατά του ομογενούς μεγιστάνα Ντιν Σπανού κατέθεσε η αδερφή του

 Κυριακή, 12 Ιουνίου, 2022

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ – Ο ομογενής ιδιοκτήτης των Los Angeles Chargers, Ντιν Σπανός (Dean Spanos), κατηγορείται σε μήνυση που υπέβαλε η αδελφή του για επανειλημμένες παραβιάσεις απαιτήσεων εμπιστοσύνης και για μισογυνική συμπεριφορά.

Η μήνυση κλιμακώνει τη συνεχιζόμενη μάχη μεταξύ των τεσσάρων αδερφών Σπανού για τον έλεγχο του franchise.

Ο Dea Spanos Berberian υπέβαλε αίτηση την Πέμπτη στο Ανώτατο Δικαστήριο της κομητείας Σαν Χοακίν ζητώντας τον αποκλειστικό έλεγχο του οικογενειακού τραστ που ελέγχει το 36% της ιδιοκτησίας των Chargers. Η μήνυση ζητά επίσης από το δικαστήριο να αναστείλει και να αφαιρέσει τον Dean Spano από συνεμπιστευματοδόχο στο καταπίστευμα και ζητά τον αποκλεισμό του Μιχαήλ Σπανού ως διαδόχου στο καταπίστευμα.

Ο Ντιν Σπανός, ο Μάικλ Σπανός και Αλεξία Σπανού Ρουλ εξέδωσαν ανακοίνωση λέγοντας ότι είναι ενωμένοι στη συνέχιση της ιδιοκτησίας της ομάδας.

«Είναι λυπηρό το γεγονός ότι η αδερφή μας Dea, η οποία σαφώς δεν ενδιαφέρεται να συνεχίσει να συμμετέχει στις επιχειρήσεις της οικογένειας, κατέφυγε σε ψευδείς και προκλητικές κατηγορίες σε μια προσπάθεια να επιβάλει τη θέλησή της στην υπόλοιπη οικογένεια», αναφέρεται στην ανακοίνωση. «Εμείς οι τρεις και τα παιδιά μας, που αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το 75% της οικογένειας και την ιδιοκτησία των επιχειρήσεων της, στεκόμαστε ενωμένοι για να υποστηρίξουμε τις επιθυμίες των γονιών και των παππούδων μας, συμπεριλαμβανομένης της συνεχούς ιδιοκτησίας και λειτουργίας των Chargers».

Ο Ντιν Σπανός και η Μπερμπεριάν παρέμειναν ως συνεντολοδόχοι του καταπιστεύματος μετά τον θάνατο του Άλεξ και της Φαίης Σπανού το 2018.

Από το υπόλοιπο 64% του μεριδίου ιδιοκτησίας των Chargers, οι Dean Spanos, Berberian, Alexis Spanos Ruhl και Michael Spanos κατέχουν έκαστος από 15%. Το υπόλοιπο 4% ανήκει σε μη μέλη της οικογένειας.

Ο Alex Spanos αγόρασε τους San Diego Chargers το 1984 και ο Dean Spanos ανέλαβε τη διαχείριση του franchise το 1994.

Στην μήνυση, η Μπερμπέριαν κατηγορεί τους Μάικλ και Ντιν Σπανό ότι ενεργούσαν επανειλημμένα «με βαθιά μισογυνικές συμπεριφορές και την αίσθηση του δικαιώματος ως άνδρες της οικογένειας». Σημειώνει ακόμα ότι ο Ντιν και ο Μάικλ «πιστεύουν στον πυρήνα της σκέψης τους ότι, ανεξάρτητα από το τι σκόπευαν οι γονείς τους και τη θέλησή τους, οι άνδρες είναι υπεύθυνοι και οι γυναίκες πρέπει να σιωπήσουν».

Πηγή: «Associated Press»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου