Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

Η Γεωργία Χλέτσου πρόεδρος της Ομοσπονδίας Φιλαδέλφειας

 Τρίτη, 21 Ιουνίου, 2022

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ. Η Γεωργία Χλέτσου θα είναι η νέα πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Φιλαδέλφειας και Μείζονος Ντελαγουεάρ, όπως προέκυψε από τις διεργασίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και των επιτροπών, που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας.

Ειδικότερα, η κ. Χλέτσου εξελέγη στο κορυφαίο αξίωμα της Ομοσπονδίας κατόπιν ειδικής εκλογής απέναντι στον πρώην αντιπρόεδρο Στέφανο Ευαγγελόπουλο, υπερισχύοντας κατά την τελική ψηφοφορία. Με αυτή την εξέλιξη, η Ομοσπονδία Φιλαδέλφειας θα πορευτεί υπό την ηγεσία μιας γυναίκας Προέδρου, γεγονός που την διαφοροποιεί από τις υπόλοιπες που λειτουργούν εντός Αμερικής.

Κατόπιν τούτου, το Διοικητικό Συμβούλιο διαμορφώνεται ως εξής:

Πρόεδρος: Γεωργία Χλέτσου

Αντιπρόεδρος: Χάρης Καραπαλίδης

Ταμίας: Παναγιώτης Παπαδέας

Γραμματέας Πρακτικών: Μαρία Αγκατσιώτη

Γραμματέας Αλληλογραφίας: Ζωή Τριπολίτη

Chairman: Δημήτριος Ροζανίτης

Μέλη: Γιάννης Βασιλείου, Μιχάλης Οικονόμου, Αρτεμις Τσιγκιροπούλου, Δήμος Γιαμουρίδης, Στέφανος Ευαγγελόπουλος, Δημήτρης Ψυχαλινός, Βερόνικα Κρισπ και Ντάνι Πιθής.

Πλέον, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο πιάνει άμεσα δουλειά προκειμένου να υλοποιήσει την ατζέντα των θεμάτων της Ομοσπονδίας, η οποία, μεταξύ άλλων, τον Μάρτιο διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία την παρέλαση για την 201η επέτειο της Ελληνικής Ανεξαρτησίας.

«Εθνικός Κήρυξ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου