Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

Πανηλειακός: Ζητά ακόμα και υποβιβασμό… του Πανθουριακού!

 Πέμπτη, 2 Ιουνίου, 2021

Α. Τρυφωνόπουλος: «Το δίκαιο θα επικρατήσει και η ομάδα μας θα ανέβει στη Γ΄ εθνική γιατί το αξίζει αυτός ο υπέροχος κόσμος της που την ακολούθησε και στην Καλαμάτα την περασμένη Κυριακή»

Ακούστε το άρθρο

Ο Πανηλειακός ηττήθηκε με 2-1 στην Καλαμάτα από τον Πανθουριακό την περασμένη Κυριακή, και έμεινε στους 11 βαθμούς και τώρα ελπίζει σε μη νίκη του Παλληξουριακού επί του ΑΠΣ Πάτραι την τελευταία αγωνιστική, που ο ίδιος έχει ρεπό, ώστε να είναι στην τριάδα που θα πάρει την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» θα υποβάλλουν ένσταση κατά του κύρους του αγώνα, για το γεγονός ότι το παιχνίδι ξεκίνησε με 65 λεπτά καθυστέρηση, καθώς δεν είχε προσκομιστεί από πλευράς γηπεδούχων η άδεια τέλεσης του αγώνα, κάτι που έγινε 50 λεπτά μετά την προκαθορισμένη ώρα έναρξης, με τον διαιτητή Παπαγεωργόπουλο από την Αργολίδα να μην δέχεται να κλείσει το φύλλο αγώνα, κάτι που ζητούσε ο Πανηλειακός.


Στις 9:15 έκλεισε το Φ.Α.

Το Φ.Α. έκλεισε στις 9:15 το βράδυ, μιάμιση ώρα μετά τη λήξη του παιχνιδιού. Την ώρα εκείνη ο Πανηλειακός αναχώρησε για την επιστροφή του στον Πύργο, επικαλούμενος άκυρο έγγραφο που προσκόμισε ο Πανθουριακός, με βάση το οποίο η αναμέτρηση δεν θα έπρεπε να ξεκινήσει ποτέ.

Ένσταση -και μάλιστα διπλή κατά του κύρους του αγώνα του με τον Πανθουριακό, κάνει σήμερα ο Πανηλειακός!

Στον Πρωταθλητή Ηλείας, πιστεύουν ότι το παιχνίδι δεν θα έπρεπε να διεξαχθεί, καθώς ο Πανθουριακός εμφανίστηκε στο γήπεδο χωρίς την άδεια τέλεσης του αγώνα (άρθρο 21 παράγραφος 3 εδάφιο Γ΄ του ΚΑΠ). Στον Πανηλειακό, υποστηρίζουν ότι δεν προσκόμισαν την άδεια την προβλεπόμενη ώρα διεξαγωγής του αγώνα και μάλιστα, λένε πως αυτή ήταν πλαστή!! Με αποτέλεσμα ο διαιτητής να έχει εξαπατηθεί, και ξεκίνησε το παιχνίδι λανθασμένα.

Με άλλα λόγια, το έγγραφο που προσκόμισε ο Πανθουριακός, δηλαδή η άδεια τέλεσης αγώνα, αμφισβητείται από την ομάδα του Πύργου, ενώ θα προσφύγει παράλληλα και στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ ζητώντας και τον υποβιβασμό (!) του Πανθουριακού. Διπλό δηλαδή το μπλέξιμο για τους Μεσσήνιους, οι οποίοι όμως με την σειρά τους λένε, πως όλα ήταν νόμιμα, το έγγραφο γνήσιο και πως δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και κανέναν…

ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΡΥΦΩΝΟΠΟΥΛΟΣ (Προπονητής Πανηλειακού): «Το δίκαιο θα επικρατήσει και η ομάδα μας θα ανέβει στη Γ΄ Εθνική»!

Μιλώντας χθες στην «Πατρίς – Σπορ» ο τεχνικός του Πανηλειακού Ανδρέας Τρυφωνόπουλος, για τα όσα συνέβησαν στην Καλαμάτα πριν την έναρξη, αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα, τόνισε:

«Δεν θέλω να πω τίποτα σχετικά με το παρασκήνιο! Η μόνη εντολή που εγώ έδωσα στην ομάδα μου ήταν να παίξουμε για τη νίκη. Όμως αυτό που έγινε από πλευράς των γηπεδούχων είναι ατιμία. Πληρώσαμε την εμπιστοσύνη που τους δείξαμε έτσι ώστε να ξεκινήσει το ματς στις 6.05΄και να μην μηδενιστούν. Όμως πίστευα πως το δίκαιο στο τέλος θα επικρατήσει στα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ, και η ομάδα μας θα ανέβει στη Γ΄ εθνική που της αξίζει. Με την ευκαιρία, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας μας, που για ένα ακόμα ματς έδειξε ότι είναι δίπλα μας, αποτελώντας τον 12ο παίκτη μας».

Η τύχη του εξαρτάται από το Πάτραι

Πλέον, η τύχη του Πανηλειακού, πέρα από την επιτροπή ενστάσεων της ΕΠΟ, εξαρτάται και από το Πάτραι. Η αχαϊκή ομάδα, είναι αποφασισμένη να πάει να παλέψει το παιχνίδι.

Όπως ανέφερε μάλιστα ο Γενικός Αρχηγός των Αχαιών, Γιώργος Γράψας, η ομάδα του δεν θα πάει για φιλικό: «Το Πάτραι παίζει για την ιστορία του και για την αξιοπιστία της διοργάνωσης. Την Κυριακή στο Ληξούρι η ομάδα μας θα παίξει για τη νίκη.

Γνωρίζουμε πλέον ότι όλο το βάρος έχει πέσει στις πλάτες μας, αλλά δεν μας πειράζει. Η ομάδα του Πάτραι και η ιστορία του, μας επιβάλλουν να αγωνιστούμε για το αποτέλεσμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου