Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

«Εφτάψυχος» ο Μπόρις Τζόνσον: Πήρε ψήφο εμπιστοσύνης -Παραμένει πρωθυπουργός της Βρετανίας

Τρίτη, 7 Ιουνίου, 2022

Ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας επί της πρότασης μομφής κατά του Μπόρις Τζόνσον.

Ο Μπόρις Τζόνσον παραμένει στη θέση του ως πρωθυπουργός της Βρετανίας, καθώς έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από 211 βουλευτές του, ενώ την πρόταση μομφής ψήφισαν 148 βουλευτές.

Ο Γκρέιαμ Μπρέιντι, ο πρόεδρος της Επιτροπής 1922 που ανέλαβε να οργανώσει την ψηφοφορία και την καταμέτρηση των ψήφων, ανακοίνωσε ότι «η κοινοβουλευτική ομάδα έχει εμπιστοσύνη» στον πρωθυπουργό.

Οι βουλευτές του κόμματος του Βρετανού πρωθυπουργού κλήθηκαν να ψηφίσουν για το εάν στηρίζουν τον Τζόνσον, σε μια πρόταση μομφής που ήρθε έπειτα από το σκάνδαλο «partygate», κατά τη διάρκεια του οποίου ο ένοικος της Ντάουνινγκ Στριτ συμμετείχε σε εκδηλώσεις ενώ είχε επιβληθεί lockdown εξαιτίας κορωνοϊού.

«Αναλαμβάνω ακέραια την ευθύνη όλων όσων συνέβησαν υπό την ηγεσία μου» είχε δηλώσει, μετά τις αποκαλύψεις, στη Βουλή των Κοινοτήτων ο Μπόρις Τζόνσον, επαναλαμβάνοντας ότι ζητά συγγνώμη για το σκάνδαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου