Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Γιώργος Τράγκας: Ο μεγαλύτερος γιος του, Γιάννης, δηλώνει ότι θα αποδεχθεί την κληρονομιά του πατέρα του

Τετάρτη, 8 Ιουνίου, 2022

Ο μεγαλύτερος γιος του Γιώργου Τράγκα, Γιάννης, θα αποδεχθεί την κληρονομιά που άφησε ο πατέρας του, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος Νίκος Αγαπηνός.

Μιλώντας στην εκπομπή «Live News» στο MEGA, ο Ν. Αγαπηνός τόνισε πως ο Γιώργος Τράγκας βρισκόταν διαρκώς υπό φορολογικό έλεγχο, ενώ ξεκαθάρισε πως ο δημοσιογράφος ήταν πολύ προσεκτικός και δεν φαίνεται ότι είχε κάτι να φοβηθεί για την περιουσία του.

Γιώργος Τράγκας: «Δεν ξέρω τι έκανε και πώς έβγαλε αυτά τα χρήματα», λέει ο αδελφός του 

Οι Αρχές δέσμευσαν τη μυθική περιουσία του Γιώργου Τράγκα -Κακούργημα η αποδοχή της κληρονομιάς

«Ο Γιώργος Τράγκας ήταν ένας από τους συνεχόμενα φορολογικά ελεγχόμενους πολίτες. Προσωπικά, τον υπερασπίστηκα σε διάφορες δίκες για διάφορα φορολογικά αδικήματα, που οφείλουμε να πούμε ότι έχει απαλλαγεί αμετακλήτως. Ο φορολογικός έλεγχος στο πρόσωπό του δεν σταμάτησε ποτέ» δήλωσε, αναφέροντας πως η περιουσία του Γιώργου Τράγκα υπολογίζεται στα 25.000.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως ο Φρέντυ Τράγκας αποποιήθηκε τα περιουσιακά στοιχεία του πατέρα του και με ανακοίνωσή του ο δικηγόρος του, Θέμης Σοφός, κοινοποίησε πως ο Φρέντυ Τράγκας δεν επιθυμεί την επαγωγή της κληρονομιαίας περιουσίας σε αυτόν.

Τι θα συμβεί αν η περιουσία του Γιώργου Τράγκα είναι προϊόν εγκληματικής δραστηριότητας

Στο μεταξύ, ο δικηγόρος του Γιάννη Τράγκα μίλησε και στον Alpha και στην εκπομπή «Tlive», σημειώνοντας πως ο εντολέας του δεν έχει καμία παρόμοια βούληση.

«Δεν υπάρχει καμία τέτοια βούληση από πλευράς του εντολέως μου για να αποποιηθεί την κληρονομιά στον βαθμό και το μέτρο που του έχει επαχθεί. Ο εντολέας μου δεν εμπλέκεται στο όποιο ποινικό σκέλος της υποθέσεως στον βαθμό που υπάρχει, αν υπάρχει. Σε οποιαδήποτε, δηλαδή, παρανομία. Τώρα που έχουμε πληροφορηθεί την ύπαρξη της διαθήκης είναι να αποδεχθεί με το ευεργέτημα της απογραφής, που σημαίνει ότι η οικονομική ευθύνη του περιορίζεται μέχρι της αξίας του ενεργητικού της περιουσίας που θα επαχθεί σε αυτόν».

«Αν κριθεί ότι η περιουσία του Γιώργου Τράγκα, που το αμφισβητώ, είναι προϊόν από εγκληματική δραστηριότητα, δεσμεύεται. Δεν θα έχει ευθύνη ο κληρονόμος. Θα μπορούσε να είναι αποδέκτης της περιουσίας οποιοδήποτε πρόσωπο», συνέχισε ο δικηγόρος του Γιάννη Τράγκα, επισημαίνοντας ότι ο εντολέας του δεν γνώριζε το μέγεθος της περιουσίας και τις δραστηριότητες του πατέρα του.

Γιώργος Τράγκας: Ο μεγαλύτερος γιος του, Γιάννης, δηλώνει ότι θα αποδεχθεί την κληρονομιά του πατέρα του - 

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου