Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

Πάτρα: Έγγραφο «φωτιά» από το νοσοκομείο Παίδων για την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα

Δευτέρα 6/6/2022

Όπως αποκάλυψε στο MEGA ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, έγγραφο από το Παίδων αποσαφηνίζει πολλά πράγματα στην πρωτοφανή και πολύπλοκη αυτή υπόθεση.

Πάτρα: Έγγραφο «φωτιά» από το νοσοκομείο Παίδων για την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα | tovima.gr

Νέες αποκαλύψεις σχετικά με την κεταμίνη, η χορήγηση της οποίας σε μεγάλη ποσότητα προκάλεσε τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, του μεγαλύτερου παιδιού της οικογένειας Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη έρχονται στο φως.

Όπως αποκάλυψε στο MEGA ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, έγγραφο από το Παίδων αποσαφηνίζει πολλά πράγματα στην πρωτοφανή και πολύπλοκη αυτή υπόθεση.

Σε εργαστήριο που επέλεξε η πλευρά Πισπιρίγκου

Επίσης, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε ότι το δείγμα αίματος της Τζωρτζίνας από το οποίο προέκυψε η ποσότητα της κεταμίνης θα εξεταστεί και από εργαστήριο που έχει επιλέξει η πλευρά της κατηγορούμενης για ανθρωποκτονία από πρόθεση Ρούλας Πισπιρίγκου.

Αναλυτικότερα, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος είπε: «Προ μερικών ημερών εστάλη στην ανακρίτρια πλήρες επεξηγηματικό έγγραφο από το Νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας σχετικά με το περιείχε το κιτ, η τσάντα των αναισθησιολόγων που προχώρησαν στην ανάνηψη της άτυχης Τζωρτζίνας που άφησε την τελευταία της πνοή τον Ιανουάριο του 2022.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το έγγραφο αυτό αναφέρει ότι στο κιτ υπήρχαν 12 περίπου φαρμακευτικές ουσίες για τη διασωλήνωση και τη διάσωση της ασθενούς. Ανάμεσα σε αυτά, υπήρχαν πέντε αμπούλες των 100 μιλιγκράμ υπό αραίωση κεταμίνης. Όμως, γίνεται σαφές ότι καμία από αυτές δεν χρησιμοποιήθηκε γιατί δεν υπήρχε καμία ανάγκη και γιατί εξαιρετικά σπάνια χρησιμοποιούνται (σ.σ. οι αμπούλες) σε περιπτώσεις διασωληνώσεων.

Όμως, κι αν ακόμα υποτεθεί ότι θα έκανε πέντε φορές το λάθος να χρησιμοποιήσει ισάριθμες αμπούλες κεταμίνης δεν θα έφταναν την υπερβολική ποσότητα που βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας».

Επίσης, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε ότι εντός της εβδομάδας αναμένονται τα πορίσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις από όργανα της Μαλένας και της Ίριδας, καθώς και σε δείγματα αίματος της Τζωρτζίνας από το Καραμανδάνειο, το Ωνάσειο και το Παίδων.

TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου