Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

Σοκαριστική αποκάλυψη από τον Μέσι – Το πρόβλημα υγείας που του προκάλεσε ο κορωνοϊός

 Πέμπτη, 2 Ιουνίου, 2021

Σε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί προχώρησε ο Λιονέλ Μέσι.

Ακούστε το άρθρο

Τον Ιανουάριο ο κορωνοϊός χτύπησε την… πόρτα του Λιονέλ Μέσι, με τον Αργεντινό σούπερ σταρ να μιλάει για πρώτη φορά για την περιπέτεια υγείας που είχε.

Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν αποκάλυψε πως ο Covid-19, του προκάλεσε προβλήματα στους πνεύμονες! Όπως τόνισε ο Μέσι, για περίπου ενάμιση μήνα, δεν μπορούσε να τρέξει.

«Μου άφησε κάποια προβλήματα στους πνεύμονες. Επέστρεψα γρήγορα και για περίπου ενάμιση μήνα δεν μπορούσα να τρέξω. Γύρισα πιο γρήγορα από ό,τι θα έπρεπε και τα πράγματα χειροτέρεψαν, με αποτέλεσμα να με πάει ακόμη πιο πίσω. Όμως δεν μπορούσα να το αντέξω άλλο. Ήθελα να τρέξω, να προπονηθώ και να ξαναρχίσω να παίζω. Και τελικά έγινα χειρότερα», τόνισε ο «Λέο».

Την εφετινή σεζόν, ο Αργεντινός κινήθηκε σε ρηχά νερά, μετρώντας 11 γκολ και 14 ασίστ σε 34 συμμετοχές με την ομάδα του Ποτσετίνο. Ο Μέσι εμφανίστηκε προβληματισμένος με τις φετινές… χαμηλές πτήσεις, δίνοντας σύνθημα αντεπίθεσης για τη νέα αγωνιστική περίοδο: «Θα είναι διαφορετικά. Πλέον ξέρω καλά την ομάδα, την πόλη, νιώθω πιο άνετα με τους συμπαίκτες μου και είμαι σίγουρος πως θα είναι διαφορετικά», δήλωσε με σιγουριά ο σταρ των Παριζιάνων.

Πηγή: top10.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου