Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Δημοσκόπηση Pulse: Στις 8,5 μονάδες η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

  Παρασκευή, 13 Μαΐου, 2022

Πολιτικάντηδες… Γιατί δεν λένε την αλήθεια στον Ελληνικό λαό;  Δεν υπάρχουν χρήματα.  Με δανικά συνεχίζουν να ζούνε.

Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων η ΝΔ συγκεντρώνει 32,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 24%, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ 14,5%, το ΚΚΕ 5,5%, η Ελληνική Λύση 4,5% και το ΜέΡΑ25 3%.

Ακούστε το άρθρο

Προβάδισμά 8,5 ποσοστιαίων μονάδων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse για τον ΣΚΑΪ.

Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων η ΝΔ συγκεντρώνει 32,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 24%, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ 14,5%, το ΚΚΕ 5,5%, η Ελληνική Λύση 4,5% και το ΜέΡΑ25 3%.


Στην παράσταση νίκης η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 55% έναντι 24% του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται με 39%, ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας με 26%, ενώ «κανένας από τους δύο» απαντά το 32%.

Ως προς το πότε είναι καλύτερο να διεξαχθούν οι επόμενες εθνικές εκλογές, το 46% απαντά το 2023, το 41% λέει μέσα στο 2022 και το 13% απαντά Δεν ξέρω/Δεν απαντώ.

Προς τη σωστή κατεύθυνση τα μέτρα για το ρεύμα

Θετικό είναι το αποτύπωμα των μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για την στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων απέναντι στην εκτίναξη του ενεργειακού κόστους. Το 51% απάντησε ότι τα μέτρα κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση.

Ειδικότερα, το 11% υποστηρίζει ότι τα μέτρα είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και αρκετά, ενώ το 40% ότι είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά χρειάζονται κι άλλα.

Το 41% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι τα μέτρα κινούνται προς λανθασμένη κατεύθυνση.

Διχασμένοι οι πολίτες για τις κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας

Διχασμένοι εμφανίζονται οι Έλληνες πολίτες αναφορικά με τις κυρώσεις που έχει επιβάλει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε βάρος της Ρωσίας για την εισβολή στην Ουκρανία.

Το 43% δηλώνει ότι τα μέτρα κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση, με το 31% εξ αυτών να θεωρεί ότι χρειάζονται κι άλλα μέτρα. Το 44% εκτιμά ότι τα μέτρα κινούνται προς τη λάθος κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου