Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Χυδαίο δημοσίευμα της «FANATIK» για Γενοκτονία των Ποντίων και νίκη της Εφές επί του Ολυμπιακού

Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022

Απίστευτη πρόκληση από τους Τούρκους την ημέρα

μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων!

Χυδαίο δημοσίευμα της «FANATIK» για Γενοκτονία των Ποντίων και νίκη της Εφές επί του Ολυμπιακού | tovima.gr

Πρόκληση άνευ προηγουμένου από τη Fanatik, που έκανε λόγο για «διπλό γλέντι για τους Τούρκους» την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων!

Με τρίποντο του Βασίλιε Μίτσιτς σε νεκρό χρόνο, η Εφές απέκλεισε τον Ολυμπιακό στο Final Four της Ευρωλίγκας, με τη Fanatik να δίνει πολιτική χροιά στο δημοσίευμά της.

Οι γείτονες πανηγυρίζουν για τη νίκη της ομάδας του Αταμάν και ταυτόχρονα, ανήμερα της μαύρης επετείου, αμφισβητούν ανοιχτά τη Γενοκτονία των Ποντίων.

Το χυδαίο δημοσίευμα της Fanatik για τη Γενοκτονία των Ποντίων και τη νίκη επί των ερυθρολεύκων αναφέρει: «Η Αναντολού Εφές έπαιξε σήμερα στο Final 4 της EuroLeague, τη μέρα που όλη η Τουρκία γιορτάζει τη 19η Μαϊου ως Ημέρα Νεολαίας και Αθλητισμού.

Ο εκπρόσωπός μας, Εργκίν Αταμάν κέρδισε τον Έλληνα γίγαντα Ολυμπιακό με 77-74 στον αγώνα που διεξήχθη στο Βελιγράδι. Η Εφές πέρασε στον τελικό για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, δίνοντας στον τουρκικό λαό διπλό γλέντι στις 19 Μάη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου