Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Σάββατο 7 Μαΐου 2022

Eurovision 2022: Ένταση στη συνέντευξη Τύπου της ελληνικής αποστολής – Η ερώτηση που δέχτηκε η Αμάντα Γεωργιάδη

Σάββατο, 7 Μαΐου, 2022 

Στο ρυθμό της Eurovision κινείται το Τορίνο τις τελευταίες ημέρες, με τους εκπροσώπους των 40 χωρών να ετοιμάζονται πυρετωδώς για τον μεγάλο μουσικό διαγωνισμό.

Ανάμεσά τους και η η Αμάντα Γεωργιάδη, η οποία θα ερμηνεύσει το «Die Together» για την Ελλάδα.

Η τραγουδίστρια έχει πραγματοποιήσει ήδη τις δύο πρώτες πρόβες και μετράει αντίστροφα μέχρι να εμφανιστεί στον πρώτο ημιτελικό στις 10 Μαΐου.

Μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης πρόβας, η ελληνική συμμετοχή βρέθηκε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για την συνέντευξη Τύπου.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια αυτής η Αμάντα Γεωργιάδη ήρθε σε δύσκολο θέση μετά από μια ρατσιστική ερώτηση που της έκανε ένας δημοσιογράφος από την Πολωνία.

Συγκεκριμένα, τη ρώτησε γιατί η Ελλάδα επιλέγει τραγουδίστριες οι οποίες είναι ομογενείς και δεν μένουν στη χώρα.

Η νεαρή σάστισε, ήρθε σε δύσκολη θέση και εκ μέρους της απάντησε η υπεύθυνη της ελληνικής συμμετοχής, σημειώνοντας: «Πιστεύουμε ότι η Αμάντα όπως και οι άλλες καλλιτέχνες που έχουν εκπροσωπήσει την Ελλάδα είναι εξαιρετικά ταλαντούχες τραγουδίστριες, για αυτό έχουμε το ενδιαφέρον για να επιτρέψουμε σε αυτούς, αυτά τα ταλέντα να λάμψουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου