Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Κυριακή 8 Μαΐου 2022

Ζευγάρι έπαιξε «κορώνα ή γράμματα» το επίθετό τους

  Δευτέρα, 9 Μαΐου, 2022 

Στέφανος Νικήτας

Κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής.


SONS + DAUGHTERS PHOTOGRAPHY

Η Περλ, 28 ετών και o Κόλιν, 25 ετών, γνωρίστηκαν, όταν δούλευαν στη βιβλιοθήκη του κολεγίου τους.

Και οι δύο έκαναν τις βραδινές βάρδιες της Παρασκευής, που κανείς άλλος δεν ήθελε, με αποτέλεσμα να έχουν άφθονο χρόνο να νωριστούν καλύτερα και να ερωτευτούν.

Remaining Time-0:00

Fullscreen

Mute

Η επαγγελματική τους σχέση σύντομα μετατράπηκε σε έρωτα και ο Κόλιν που εργάζεται ως προγραμματιστής, έκανε πρόταση γάμου στην Περλ που είναι δασκάλα, τον Νοέμβριο του 2021.

Σχεδίασαν τον γάμο τους στις 26 Μαρτίου του 2022.Αυτό, βέβαια, που απασχολούσε το ζευγάρι ήταν ποιο επώνυμο θα έχουν. Τόσο η Περλ Λι και όσο και ο Κόλιν Χάνσεν ήταν οι μοναδικοί συνεχιστές των επωνύμων τους στην επόμενη γενιά, κάτι που σκεφτόντουσαν και οι δύο. Παράλληλα, η νεαρή δασκάλα δεν καλοέβλεπε την ιδέα να αλλάξει το επώνυμο της, καθώς έτσι την γνώριζαν οι μαθητές της.

Στην προσπάθειά τους να αποφασίσουν ποιο επώνυμο θα διαλέξουν, η Περλ άκουσε ένα επεισόδιο του podcast «Freakonomics» στο οποίο κάποιος αστειεύτηκε λέγοντας ότι εύχονταν να είχαν γυρίσει κορώνα ή γράμματα για να αποφασίσει το επώνυμό του όταν παντρευόταν.

«Η ιδέα μου κόλλησε», παραδέχεται η Περλ. «Νομίζω ότι ήταν πραγματικά αστείο», πρόσθεσε.

Ζευγάρι δεν μπορούσε να αποφασίσει ποιο επώνυμο να διαλέξει -Το έπαιξε «κορώνα ή γράμματα».

Τελικά, αυτό που ξεκίνησε ως αστείο έγινε πραγματικότητα, καθώς το ζευγάρι αποφάσισε να παίξει «κορώνα ή γράμματα» για το επίθετο.

Κατά τη γαμήλια τελετή, λοιπόν, μετά τους όρκους ο άνδρας που τους πάντρεψε γύρισε το νόμισμα προκειμένου να αποφασιστεί το επώνυμο. Ο Κόλιν κέρδισε και έτσι το ζευγάρι έχει, πλέον, το επώνυμο Χάνσεν.

Η μοναδική αυτή στιγμή καταγράφηκε σε βίντεο και ανέβηκε στο TikTok. Οι Χάνσεν δεν είχαν ιδέα ότι έγιναν viral μέχρι που οι φίλοι τους άρχισαν να τους στέλνουν μηνύματα ενώ βρίσκονταν στο μήνα του μέλιτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου