Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Χωρίς Λόγια, αλλά με πολύ γέλιο

Ένας παπάς οδηγώντας προς την ενορία του, είδε στο δρόμο μία καλόγρια και σταμάτησε να την πάρει. Η καλόγρια έκατσε στο κάθισμα του συνοδηγού και σηκώθηκε αρκετά το ράσο της. 

Ο παπάς γούρλωσε τα μάτια του γιατί φάνηκαν τα καλλίγραμμα πόδια της, οπότε λίγο πιο πέρα άφησε το ένα χέρι από το τιμόνι και το έβαλε στο μπούτι της. 

«Πάτερ, σκεφτείτε τον ψαλμό 129». του είπε εκείνη. 

Εκείνος δε θυμόταν τι λέει ο ψαλμός 129 αλλά έβγαλε το χέρι του, της ζήτησε συγνώμη, και συνέχισε να οδηγεί. Η καλόγρια όμως δεν κάλυψε τα πόδια της και εξακολουθούσε να τον τρελαίνει. Μετά από λίγη ώρα της ξανάπιασε το μπούτι, και του ξαναλέει εκείνη: 

«Πάτερ, σκεφτείτε τον ψαλμό 129». Ο παπάς ξαναζήτησε συγνώμη και πήρε το χέρι του από πάνω της. Φτάνοντας στο μοναστήρι, κατεβαίνει η καλόγρια. Ο παπάς έτρεξε στην εκκλησία γρήγορα για να βρει τον ψαλμό 129, όπου έγραφε: «Να στοχεύεις πιο ψηλά, έτσι θα βρεις την ευτυχία»!

Χα, χα, χα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου