Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Σάββατο 7 Μαΐου 2022

Αναβάλλεται η αμερικανική περιοδεία του Ελληνα κωμικού Α. Τσουβέλα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Αναβλήθηκαν οι παραστάσεις του δημοφιλούς Ελληνα κωμικού Αλέξανδρου Τσουβέλα στις ΗΠΑ, εξαιτίας ενός κωλύματος της τελευταίας στιγμής, λίγο πριν ο καλλιτέχνης και οι συνεργάτες του αναχωρήσουν από την Ελλάδα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ιδίου και της εταιρείας παραγωγής NG, αιτία αποτέλεσαν θετικά τεστ της Covid-19 λίγο πριν την αναχώρηση, στερώντας τη δυνατότητα στους ομογενείς σε Τάμπα, Βοστώνη και Νέα Υόρκη να απολαύσουν τον ταλαντούχο κωμικό από κοντά.

«Οπως λένε η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς, στη δική μας περίπτωση αν και τολμηροί η τύχη δεν μας βοήθησε και στον καθορισμένο έλεγχο Covid μία μέρα πριν την αναχώρησή μας για τις εμφανίσεις μας στην Αμερική, κάποια μέλη της ομάδας μας βρέθηκαν θετικά. Οι συνεργάτες μας είναι ασυμπτωματικοί και θα ακολουθήσουν τις προβλεπόμενες μέρες καραντίνας. Ως εκ τούτου με αίσθημα ευθύνης αλλά και προστασίας αναγκαζόμαστε να αναβάλουμε τις προγραμματισμένες εμφανίσεις μας στην Αμερική. Στο επόμενο διάστημα θα ανακοινώσουμε νέες ημερομηνίες», αναφέρει η σχετική γραπτή δήλωση.

Από την πλευρά της, η εταιρεία Generation Y Productions, που είχε αναλάβει την παραγωγή των παραστάσεων σε Τάμπα και Νέα Υόρκη, γνωστοποίησε πως τα εισιτήρια που είχαν προπληρωθεί μέσω της πλατφόρμας Eventbrite ακυρώθηκαν, με το αντίτιμο να επιστρέφεται άμεσα στους τραπεζικούς λογαριασμούς των κατόχων.

Η αναβολή των παραστάσεων του Αλέξανδρου Τσουβέλα απογοήτευσε τους ομογενείς που σκόπευαν να τον δουν από κοντά, οι οποίοι αναμένουν την ανακοίνωση νέων ημερομηνιών.

Πληροφορίες του paneliakos.com αναφέρουν ότι τα εισιτήρια για τις παραστάσεις δεν πήγαιναν καλά.  Σημειωτέων ότι στο BraintreeMA που θα γινόταν η εκδήλωση στη Βοστώνη μέχρι την περασμένη Δευτέρα είχαν διατεθεί μόνο 40 εισιτήρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου