Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

Ισραήλ: Ο Πούτιν ζήτησε συγγνώμη για τους ισχυρισμούς Λαβρόφ

 Παρασκευή, 6 Μαΐου, 2022

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με τον Ρώσο ηγέτη, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ είπε ότι έκανε δεκτή την συγγνώμη του Πούτιν, τον οποίο ευχαρίστησε επειδή ξεκαθάρισε τη θέση του.Ισραήλ: Ο Πούτιν ζήτησε συγγνώμη για τους ισχυρισμούς Λαβρόφ | tovima.gr

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Ναφτάλι Μπένετ, δήλωσε την Πέμπτη πως ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, απολογήθηκε για τις δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο Αδόλφος Χίτλερ είχε εβραϊκές ρίζες.

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με τον Ρώσο ηγέτη, ο Μπένετ είπε ότι έκανε δεκτή την συγγνώμη του Πούτιν, τον οποίο ευχαρίστησε επειδή ξεκαθάρισε τη θέση του.

Ο Ναφτάλι Μπένετ ανέφερε επίσης ότι ζήτησε από τον Βλαντίμιρ Πούτιν να εξετάσει το ενδεχόμενο να επιτρέψει την εκκένωση του πολιορκημένου εργοστασίου χάλυβα Azovstal στη Μαριούπολη.

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός σημείωσε ότι διατύπωσε το συγκεκριμένο αίτημα ύστερα από την επικοινωνία που είχε νωρίτερα με τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Σύμφωνα με τον Μπένετ, ο Πούτιν υποσχέθηκε ότι θα ανοίξει έναν «ανθρωπιστικό διάδρομο» για την απομάκρυνση των αμάχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου