Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 21 Μαΐου 2022

Κύπελλο Ελλάδος: Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ για το τελευταίο τρόπαιο της χρονιάς

 Σάββατο, 21 Μαΐου, 2022
Ο Παναθηναϊκός ως τυπικά γηπεδούχος θα φιλοξενήσει το ερχόμενο Σάββατο (21/5, 20:00) τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος τη σεζόν 2021-22.

Ακούστε το άρθρο

Ο τελευταίος τίτλος όσον αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο θα παιχτεί ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Δύο ομάδες με ιδιαίτερη σεζόν, οι οποίες πέρασαν τις δυσκολίες τους, όμως στο τέλος κατάφεραν να φτάσουν σε τελικό διοργάνωσης και να διεκδικούν ένα τρόπαιο. Να θυμίσουμε ότι το πρωτάθλημα το πήρε ο Ολυμπιακός, ο οποίος σύμφωνα με τα προγνωστικά ήταν και το μεγάλο φαβορί.

Ο Παναθηναϊκός τη φετινή σεζόν πέρασε από πολλές δυσκολίες, όμως στο τέλος κατάφερε να τερματίσει 4ος και να βγει στην Ευρώπη, ήταν ο μεγάλος στόχος του, κι έπειτα έφτασε στο σημείο να διεκδικεί ένα τρόπαιο. Το πρώτο του μετά από οκτώ χρόνια.

Γενικότερα εκτός από τη φετινή σεζόν γενικότερα ο σύλλογος πέρασε δύσκολα χρόνια, όμως πλέον με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς φαίνεται πως μπαίνει σε μια κανονικότητα κι αρχίζει να διεκδικεί και πάλι με αξιώσεις όλα όσα απαιτούνται για την ιστορία του. Ο Σέρβος τεχνικός έχει φτιάξει μια εξαιρετική ομάδα, η οποία θα προσπαθήσει να κλείσει τη χρονιά με ένα τρόπαιο, το οποίο στην αρχή της σεζόν κανείς δεν το περίμενε.

Ας κερδίσει ο καλύτερος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου