Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Τζο Μπάιντεν: Ξέρουμε ότι η Δημοκρατία και η Ελευθερία αξίζουν τη θυσία

Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022


Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν μίλησε για εποικοδομητικές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, κατά τη δεξίωση προς τιμήν του Έλληνα πρωθυπουργού.

«Οι ΗΠΑ οφείλουν τα δημοκρατικά ιδεώδη στην Αρχαία Ελλάδα. Όταν οι δικτάτορες επιχειρούν να κυριαρχήσουν στους γειτονές τους ταιριάζει μία απάντηση: «Όχι». Σαν αυτή που είπαν οι Έλληνες στην ναζιστική κατοχή».

«Ελλάδα και ΗΠΑ στέκονται από κοινού στην μάχη ενάντια στην παράνομη εισβολή. Υποδεχτήκατε Ουκρανούς πρόσφυγες, βοηθήσατε στην ανάπτυξη του ΝΑΤΟ στην Ανατολή. Δείξατε ξεκάθαρη στάση στο θέμα της Ουκρανίας».

Είχα την τύχη να έχω φίλους από την ελληνοαμερικανική κοινότητα, είπε ακόμα ο Τζο Μπάιντεν. Ο Αμερικανός πρόεδρος αστειεύτηκε με το παρατσούκλι «Μπαϊντενόπουλος», λέγοντας ότι προέρχεται από την εποχή που ήταν βουλευτής στο Ντέλαγουερ και έπαιρνε το 92% των ψήφων της ελληνοαμερικανικής κοινότητας

Θέλω να σας ευχαριστήσω για το ταξίδι σας και προσβλέπω στη συνάντησή μας στη Συνάντηση του ΝΑΤΟ στην Ισπανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου