Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 15 Μαΐου 2022

Η ΑΕΚ "αυτοκτόνησε" και έμεινε εκτός Ευρώπης στην οποία επέστρεψε ο Παναθηναϊκός

 Κυριακή, 15 Μαΐου, 2022

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Άρης οι άλλες τρεις ομάδες που θα παίξουν στην Ευρώπη.

Η «αυτοκτονία» της ΑΕΚ και η επάνοδος του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της σημερινής αγωνιστικής των Play offs, ενώ ο Ολυμπιακός πήρε το 47ο πρωτάθλημά του και τελείωσε το ματς με τον ΠΑΟΚ στο 1-1.

Μίλησα για αυτοκτονία της ΑΕΚ γιατί η Ένωση μέχρι το 78ο λεπτό ήταν μπροστά στο σκορ με 0-2 και ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός τους Άρη δεν πίστευε ότι μπορούσε η ομάδα του, όχι μόνο να ισοφαρίσει, αλλά κυρίως να πάρει τη νίκη με 3-2.

Και όμως η ΑΕΚ το κατάφερε και αυτό. Να προηγηθεί με δύο γκολ του Λιβάϊ Γκαρσία στο 78’ και στο τέλος οι παίκτες της να φύγουν με σκυμμένο κεφάλι από το Κλεάνθης Βικελίδης.

Στην ΑΕΚ δεν πρέπει απλά να προβληματιστούν. Πρέπει να «πάρουν κεφάλια» αν θέλουν να μπει η ομάδα στην Αγιά Σοφιά διαφορετική. Θα μπορούσα να γράψω πολλά. Δεν θα το κάνω γιατί τα λόγια είναι περιττά στην προκειμένη περίπτωση. Άλλωστε τα γράφω όλο το χρόνο και δεν χρειάζεται τώρα να πούμε περισσότερα. Απλά και μόνο αυτό.

Αρης-ΑΕΚ στο 78’ 0-2. Αρης-ΑΕΚ, τελικό 3-2. Φυσικά πρέπει να πούμε ότι η ΑΕΚ έμεινε και εκτός Ευρώπης, άσχετα με το τι θα κάνει στο τελευταίο ματς και τη θέση της πήρε ο Άρης.

Κατ’ άλλα ο Παναθηναϊκός επικράτησε μόνο με 4-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα και όχι μόνο βγαίνει στην Ευρώπη, αλλά έπιασε και στη δεύτερη θέση τον ΠΑΟΚ. Και έγραψα μόνο γιατί αν δεν ήταν ο Λοντίνγκιν να σώσει την ομάδα των Ιωαννίνων το σκορ θα ήταν μεγαλύτερο και διαφορετικό.

Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ τελείωσαν με 1-1 τον μεταξύ τους αγώνα στο ματς φιέστα για την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος με τον Μαρτίνς να δίνει ευκαιρίες σε πολλούς νέους παίκτες, αλλά ο Ολυμπιακός να παίζει καλό ποδόσφαιρο και ο ΠΑΟΚ εξαιρετικά αρκετές φορές στις αντεπιθέσεις.

Η βαθμολογία μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Ολυμπιακός 80 βαθμούς

ΠΑΟΚ 61

Παναθηναϊκός 61

Άρης 59

ΑΕΚ 56

ΠΑΣ Γιάννινα 46

Η ΑΕΚ και ο ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν εκτός Ευρώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου