Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Χωρίς Λόγια, αλλά με πολύ γέλιο

 Πέμπτη, 12  Μαΐου, 2022

Μια πεθερά που είχε τρεις γαμπρούς έψαχνε τρόπο για να μάθει ποιος την αγαπάει πιο πολύ. Οπότε της ήρθε η ιδέα να πάει για μπάνιο στη θάλασσα με τον καθένα ξεχωριστά… 

Πάει με τον πρώτο, αρχίζει να κολυμπάει, κάνει πως πνίγεται και ο γαμπρός της την σώζει. Το επόμενο πρωί βρίσκει έξω από το σπίτι του μια μηχανή κι ένα γράμμα να λέει: «Ένα δώρο για σένα επειδή με έσωσες, η πεθερά σου.» 

Κανονίζει μετά από λίγες μέρες να πάει για μπάνιο με τον δεύτερο γαμπρό και εφαρμόζει το ίδιο σχέδιο. Και αυτή τη φορά την έσωσε ο γαμπρός της. Οπότε το επόμενο πρωί βρίσκει κι εκείνος έξω από το σπίτι του μια μηχανή κι ένα γράμμα να λέει: «Ένα δώρο για σένα επειδή με έσωσες, η πεθερά σου.» 

Περνάει ο καιρός και συναντιέται με τον τρίτο γαμπρό στην παραλία… Πήγε στα βαθιά, έκανε πάλι πως πνίγεται αλλά αυτός δεν την έσωσε και η πεθερά πνίγεται στ’ αλήθεια. 

Το επόμενο πρωί πριν την κηδεία βρίσκει έξω από το σπίτι του μια Porsche κι ένα γράμμα να λέει: «Ένα δώρο για σένα επειδή με έσωσες, ο πεθερός σου.»

Χα, χα, χα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου