Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 15 Μαΐου 2022

Πούτιν: Νέα δημοσιεύματα για την υγεία του – «Βαριά άρρωστος με καρκίνο του αίματος»

 Κυριακή, 15 Μαΐου, 2022

Πούτιν: Νέα δημοσιεύματα για την υγεία του – «Βαριά άρρωστος με καρκίνο του αίματος»

Ρώσος ολιγάρχης με στενές σχέσεις με το Κρεμλίνο περιγράφει ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι «πολύ άρρωστος με καρκίνο του αίματος».

Φουντώνουν οι φήμες για την κατάσταση της υγείας του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Φήμες,  που μετά την εισβολή στην Ουκρανία, αναπαράγονται με φρενήρεις ρυθμούς, και τις οποίες ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ υποβάθμισε, επικαλούμενος την «άριστη» υγεία του Πούτιν.

Δημοσίευμα του περιοδικού New Lines υποστηρίζει ότι ο 69χρονος πρόεδρος της Ρωσίας έχει καρκίνο του αίματος. Ο παραπάνω ισχυρισμός βασίζεται σε ηχητικό ντοκουμέντο που έχει το περιοδικό και σε αυτό φέρεται να μιλά ένας Ρώσος ολιγάρχης με στενές σχέσεις με το Κρεμλίνο και να περιγράφει ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι «πολύ άρρωστος με καρκίνο του αίματος».

Το άκρως απόρρητο σημείωμα

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ένα «άκρως απόρρητο σημείωμα», εστάλη από τα κεντρικά γραφεία της εσωτερικής ασφάλειας της Ρωσίας, σε όλους τους περιφερειακούς διευθυντές της, το οποίο αναφερόταν στην διαχείριση των πληροφοριών σχετικά με την υγεία του Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Οι διευθυντές έλαβαν περαιτέρω οδηγίες να διαψεύσουν οποιεσδήποτε φήμες τυχόν κυκλοφορήσουν στις τοπικές μονάδες της FSB.

Σύμφωνα με πηγή σε μια από τις περιφερειακές μονάδες που είδε το υπόμνημα, αυτή η άνευ προηγουμένου οδηγία είχε το αντίθετο αποτέλεσμα, με τους περισσότερους αξιωματικούς της FSB ξαφνικά να καταλήγουν να πιστέψουν ότι ο Πούτιν πάσχει πράγματι από μια σοβαρή ασθένεια» αναφέρει ο Christo Grozev, επικεφαλής ερευνών στο Bellingcat, ένα αξιόπιστο site ιατροδικαστικών ερευνών.

To δημοσίευμα του περιοδικού New Lines συνεχίζει με λεπτομέρειες για ενδείξεις που συντείνουν στο ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας είναι άρρωστος, όπως το περπάτημα του, κάτι που μετέδωσαν και πριν από λίγες ημέρες και άλλα διεθνή μέσα. Αναφέρεται επίσης στην αλλαγμένη εμφάνιση του Βλαντιμίρ Πούτιν -το πρόσωπό του είναι πιο πρησμένο- και εικάζεται ότι αυτό είναι παρενέργεια κάποιου φαρμάκου.

Ανοια και Πάρκινσον

Το δημοσίευμα υπενθυμίζει επίσης τα λόγια του Boris Karpichkov, αποστάτη της KGB στη Βρετανία, ο οποίος πιστεύει ότι ο συνάδελφός του -πρώην κατάσκοπος- πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον, μαζί με «πολλές» άλλες ασθένειες, συμπεριλαμβανομένης της άνοιας.

«Είναι —ή τουλάχιστον πράττει σαν— τρελός και διακατέχεται από ιδέες παράνοιας», είπε ο Karpichkov στην εφημερίδα Sun,  συγκρίνοντας τον Πούτιν με τον Στάλιν, ο οποίος έπεσε θύμα τουλάχιστον ενός εγκεφαλικού.

ingr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου