Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 14 Μαΐου 2022

Η εφορία της Πορτογαλίας έβαλε πρόστιμο 4,5 εκατ. ευρώ στον Φερνάντο Σάντος

 Σάββατο, 14 Μαΐου, 2022

Για ψευδή δήλωση εισοδήματος
 

Σε μπελάδες έχει μπει ο Φερνάντο Σάντος, αφού δημοσίευμα αποκάλυψε ότι του επιβλήθηκε πρόστιμο 4,5 εκατ. ευρώ για ψευδή δήλωση εισοδήματος το 2016 και το 2017.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Πορτογάλος τεχνικός είχε παρουσιάσει εισόδημα πολύ μικρότερο από το πραγματικό και πως είχε πληρωθεί από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Πορτογαλίας 10 εκατ. ευρώ μέσω μίας εταιρείας.

Πιο αναλυτικά φέρετε να είχε δηλώσει συνολικό ετήσιο εισόδημα 70.000 ευρώ, δηλαδή μόλις 5.000 ευρώ το μήνα.

Ο Φερνάντο Σάντος σε κοινή ανακοίνωσή του με την ομοσπονδία της χώρας δήλωσαν ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως οφειλή στην εφορία:

«Υπό καμία συνθήκη η ομοσπονδία ή ο Φερνάντο Σάντος δεν απέκρυψαν πληροφορίες ή προσκόμισαν ψευδή στοιχεία σχετικά με τη συνεργασία τους στην εφορία ή οποιαδήποτε άλλη αρχή. Ανέκαθεν δήλωναν με ακρίβεια όλες τις πληρωμές/εισοδήματα από τη σύμβασή τους», αναφέρουν, ενώ επίσης τονίζεται πως ο προπονητής «δεν οφείλει ούτε ευρώ στην εφορία».

Ο Σάντος πληρωνόταν από την ομοσπονδία μέσω μίας εταιρείας της “Femacosa”, που ιδρύθηκε το 2014 και έχει ως συνεργάτη τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος ήδη έχει κάνει έφεση κατά της απόφασης και έχει αναθέσει την υπόθεση στον δικηγόρο Μοράϊς Λεϊτάο, του οποίου πελάτης είναι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Huffpostgr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου