Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Εχει πλάκα ο Αλέξης. Έτρεχε μόνος του και βγήκε 2ος.

Δευτέρα, 16 Μαΐου, 2022

Δεν πιστεύω να έφερε και Σκοπιανούς να ψηφίσουν!

Πολλά νέα πράγματα συμβαίνουν στην Ελλάδα.  Νέο ΠΑΣΟΚ, Νέα Δημοκρατία, και τώρα Νέο ΣΥΡΙΖΑ.  Αυτό και εάν είναι πρόοδος, νέα κτίσματα με παλιά υλικά. Έρχεται συνέχεια.  Λες να κάνει και ο Λεβέντης Νέο Κέντρο;  Που να ξέρεις…   Λες αυτός που πουλάει θρησκεία και βιβλία… θέλει να συνεχίσει με Νέα Διαθήκη;  

Έκανε λόγο για πρωτοφανή συμμετοχή στις εκλογές ανάδειξης νέας ΚΕ και ηγεσίας του κόμματος, και για εγγραφή 110.000 νέων μελών.
Eurokinissi
Eurokinissi
EUROKINISSI

«Ο ΣΥΡΙΖΑ των 172.000 μελών, σήμερα είναι βέβαιο ότι θα είναι πρώτο κόμμα και με διαφορά στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν αποφασίσει να στήσει κάλπες ο κ. Μητσοτάκης», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας λίγο αφού έκλεισαν οι κάλπες για την ανάδειξη μελών της ΚΕ και προέδρου.

Στάθηκε ιδιαίτερα στην πρωτοφανή, όπως είπε, συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής και «στην ένταξη πάνω από 110.000 νέων μελών στις γραμμές μας».

Έκανε λόγο για μια γιορτή της Δημοκρατίας και για ένα μεγάλο και αποφασιστικό βήμα ”για να ξαναφέρουμε την ελπίδα πίσω στον τόπο μας. Και το έχει ανάγκη. Να σας θυμίσω ότι το βράδυ των εκλογών της γλυκιάς ήττας του 2019 είχα πει ότι ότι αυτό το μεγάλο ποσοστό ήταν μία εντολή για εμάς. Μία εντολή ανασχηματισμού να αντιστοιχηθεί ο κομματικός ΣΥΡΙΖΑ των 30.000 μελών με τον κοινωνικό ΣΥΡΙΖΑ των δεκάδων χιλιάδων πολιτών που μας στήριζαν και μας στηρίζουν”.

Τώρα, όπως είπε, το κόμμα κάνει ένα αποφασιστικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση χάρη στην πρωτοφανή συμμετοχή των μελών, νέων και παλιών, ”των 150.000 και πλέον πολιτών που προσήλθαν στις κάλπες για να στείλουν πίσω τον λογαριασμό. Με την ένταξη πάνω από 110.000 νέων μελών στις γραμμές μας, με 172.000 συνολικά εγγεγραμμένα μέλη στις οργανώσεις της νεολαίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι πια ένα άλλο κόμμα. Ένα κόμμα σύγχρονο, νεανικό, ριζοσποαστικό μα πάνω απ′ όλα ένα κόμμα των μελών του”.

Και πρόσθεσε: ”Γίναμε σήμερα το μαζικότερο κόμμα ενεργών μελών στη χώρα μας και ένα από τα πιο μαζικά κόμματα της Αριστεράς σε ολόκληρη την Ευρώπη κι αυτό είναι εξαιρετικά σημαντική επιτυχία. Νομίζω ότι αυτό μετατρέπει την ελπίδα σε ισχυρή δύναμη αλλαγής. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλες και όλους που συμμετείχαν στη διαδικασία, έστειλαν πίσω τον λογαριασμό αλλά και με τίμησαν προσωπικά και τους ευχαριστώ. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη μας που εργάστηκαν για μία άψογη, διαφανή και αδιάβλητη διαδικασία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ των 30.000 μελών τότε κέρδισε τρεις απανωτές εκλογικές αναμετρήσεις, ο ΣΥΡΙΖΑ των 172.000 μελών σήμερα είναι βέβαιο ότι θα είναι πρώτο κόμμα και με διαφορά στις επόμενες εκλογές όποτε κι αν αποφασίσει να στήσει κάλπες ο κ. Μητσοτάκης.

Αυτή είναι η δέσμευση της νέας συλλογικής μας ηγεσίας, αυτή είναι η προσωπική μου δέσμευση. Με ενότητα και συναίσθηση της βαριάς ευθύνης, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φέρουμε τη νέα νίκη του λαού μας, για να ξαναφέρουμε την ελπίδα και τη δικαιοσύνη στην πατρίδα μας. Καλή δύναμη και καλούς αγώνες, διότι τώρα ξεκινά ένας νέος, μεγάλος και νικηφόρος γύρος για όλους εμάς”.

Τάδε έφη Αλέξης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου