Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 17 Μαΐου 2022

Παναθηναϊκός 2-0: Οριστικά δεύτερη η ομάδα της Θεσσαλονίκης

Τετάρτη, 18  Μαΐου, 2022

 Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 2-0 του Παναθηναϊκού για τη δέκατη και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ

Superleague, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-0: Οριστικά δεύτερη η ομάδα της Θεσσαλονίκης

Η ομάδα του Λουτσέσκου επέστρεψε στα τρίποντα μετά από 9 σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ τερμάτισε δεύτερος στα πλέι οφ και ο Παναθηναϊκός τέταρτος, μετά τη νίκη του Άρη στα Γιάννενα.

Η ομάδα του Λουτσέσκου μπήκε ορεξάτη στον αγωνιστικό χώρο. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 14ο λεπτό με τον Σβαμπ μετά από μπαλιά του Ίνγκασον με το κεφάλι.

Ο Παναθηναϊκός έδειχνε μία διαφορετική εικόνα σε σχέση με τα προηγούμενα ματς των πλέι οφ. Ο Γιοβάνοβιτς έκανε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα εν όψει και του τελικού Κυπέλλου με το τριφύλλι να μην κάνει ευκαιρίες.

Κάπως έτσι ο ΠΑΟΚ έκανε το 2-0 με τον Άκπομ στο 21ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία στο 40’ με τον Γκατσίνοβιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του Παναθηναϊκού βελτίωσε, το τριφύλλι πρέσαρε αλλά δεν έκανε πολλές ευκαιρίες. Λίγο πριν το τέλος του αγώνα αποβλήθηκε ο Μακέντα.

Ο Ιταλός αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα μετά από μία απερίσκεπτη ενέργεια δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα εν όψει του τελικού Κυπέλλου.

Ο πολύπειρος επιθετικός θα χάσει το μεγάλο ματς του ΟΑΚΑ. Σημειώνεται ότι αμφίβολος για το ματς είναι και ο Φώτης Ιωαννίδης.

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης (71′ Βιεϊρίνια), Βαρέλα, Ίνγκασον (61′ Μιχάι), Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Σοάρες (71′ Ελ Καντουρί), Μπίσεσβαρ (61′ Μιτρίτσα), Α. Ζίβκοβιτς, Άκπομ (61′ Ολιβέιρα).

Παναθηναϊκός (Ι. Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Κουρμπέλης (86′ Πέρεθ), Σάρλια, Σένκεφελντ (61′ Πούγγουρας), Γκατσίνοβιτς (61′ Βαγιαννίδης), Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο (75′ Μακέντα), Βιτάλ, Χατζηγιοβάνης (75′ Κώτσιρας), Καρλίτος.

Η τελική βαθμολογία

  1. Ολυμπιακός 83
  2. ΠΑΟΚ 64
  3. Άρης 62
  4. Παναθηναϊκός 61
  5. ΑΕΚ 56
  6. ΠΑΣ Γιάννινα 46

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου