Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Γέμισε το Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο στην τελευταία Πανομογενειακή

  Πέμπτη, 14 Απριλίου, 2022

Φωτογραφία αρχείου, Παρέλαση του 2018

Όλα ήταν στη θέση τους και όσες και όσοι παρευρέθηκαν βοήθησαν ώστε η τελευταία γενική συνέλευση για την παρέλαση της Βοστώνης να γίνει με απόλυτη επιτυχία.

Η συμμετοχή Σωματείων και Κοινοτήτων ήταν μεγάλη, κάτι που είχαμε να δούμε για πολλά χρόνια. 

Μουρμουριτά ακούστηκαν από πολλούς που δεν προσήλθε αντιπρόσωπος από το Ελληνικό Προξενείο και την Μητρόπολη.  Γνωρίζουμε ότι και οι δύο φορείς γνώριζαν και είχαν προσκληθεί να παρευρεθούν.  Χαρακτηριστικό είναι ότι στο παρελθόν όταν οι συνεδριάσεις γινόντουσαν Τετάρτη, έλεγαν ότι υπάρχει πρόβλημα γιατί είναι προηγιασμένες.  Η Ομοσπονδία άλλαξε τις ημέρες συνάντησης ώστε να γίνονται Τρίτη.    Δυστυχώς, αντιπρόσωποι των δύο φορέων είχαν πιο σπουδαία πράγματα να κάνουν παρά να παρευρεθούν και να αντιπροσωπεύσουν τους θεσμούς!

Όμως καίτοι έλαμψαν με την απουσία τους όλα πήγαν καλά που με σοβαρή δουλειά και η φετινή παρέλαση θα στεφτεί με επιτυχία.  Είναι τιμή τους που εξη πρώην πρόεδροι έδωσαν το παρών.  Αρκετές φορές προστέθηκαν καθίσματα αλλά κάποιοι που παρευρέθηκαν έμειναν όρθιοι!

Οι προσκλήσεις για το επίσημο δείπνο έχουν εξαντληθεί και μόνο εάν υπάρξουν ακυρώσεις μπορεί να μπει κάποιος το Σάββατο, 30 Απριλίου στο Marriott του Newton. 

Έγινε εκτενεί αναφορά στις προεργασίες που έχουν γίνει για την παρέλαση και τις εκδηλώσεις.  Αναφέρθηκε ότι από την Καλαμάτα για την αδελφοποίηση με το Lowell εκτός από το Δήμαρχο θα είναι ο αντιδήμαρχος και πέντε ακόμα άτομα.  Να υπενθυμίσουμε ότι η αδελφοποίηση θα γίνει την Πέμπτη, 28 Απριλίου στις 11:00πμ.  στο Δημαρχείο του Lowell ενώ η αντιπροσωπεία από την Καλαμάτα θα βρίσκεται στο επίσημο δείπνο και στην παρέλαση. 

Αναγνωρίστηκε ότι η Επιτροπή από την Ομοσπονδία με επικεφαλής τον κ. Δημήτρη Ματθαίο έχει κάνει πολύ καλή δουλειά.  Ενώ κάθε ημέρα γίνονται συμβούλια με αξιωματούχους της πόλης τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Βασίλη Καυκά ώστε όλα να πάνε ρολόϊ.

Χαρακτηριστικό είναι ότι από την Τετάρτη το βράδυ η ομάδα Ευζώνων της Ομοσπονδίας είναι έτοιμοι.

Τελετάρχες θα είναι η Δήμαρχος της Βοστώνης κ. Michell Wu, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Αθανάσιος Βασιλόπουλος, Μητροπολίτης Βοστώνης κ. Μεθόδιος.

Στο τέλος έγινε κλήρωση των τμημάτων, των φιλαρμονικών και των αρμάτων.  Από εδώ και στο εξής όσοι υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής θα πηγαίνουν στο τέλος της παρελάσεως.  Επίσης, χθες ήταν και η τελευταία ημέρα για την κατάθεση αιτήσεων για υποτροφίες, να σημειωθεί ότι θα δοθούν 6 υποτροφίες.

Δόθηκαν εκατοντάδες σημαίες Ελληνικές και αμερικάνικες σε όλους τους οργανισμούς που θα παρελάσουν.

Μετά την Πανομογενειακή έγινε τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ.  Αρκετοί ήταν κουρασμένοι από την υπερπροσπάθεια αλλά χαρούμενοι για την προβλεπόμενη επιτυχία.

Ραντεβού λοιπόν στις εκδηλώσεις και στην παρέλαση που θα γίνει την Πρωτομαγιά, στις 1:00μμ στην Boylston Street.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου