Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 5 Απριλίου 2022

Εξελίξεις στην υπόθεση της κληρονομιάς του Γιώργου Τράγκα

ΑΘΗΝΑ. Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών στην υπόθεση της μεγάλης κληρονομιάς που έχει αφήσει ο Γιώργος Τράγκας, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

Και αυτό γιατί, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, η Αρχή Kαταπολέμησης Nομιμοποίησης Eσόδων από Eγκληματικές Δραστηριότητες έχει βάλει στο μικροσκόπιό της την χήρα του δημοσιογράφου, Μαρία Καρρά, αφού έχουν εντοπιστεί ράβδοι χρυσού στο εξωτερικό, ενώ έχουν ζητηθεί από την Ελεγκτική Αρχή όλες οι κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών της κυρίας Καρρά από χώρες του εξωτερικού, όπως το Μονακό και οι ΗΠΑ.

Την Τετάρτη 30 Μαρτίου ο εισαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος, απευθυνόμενος στον πρόεδρο του Συλλόγου Δικαστικών Επιμελητών, ζήτησε «συνδρομή σε έρευνα», όπως αναφέρεται στο έγγραφο που παρουσίασε το «Πρώτο Θέμα».

«Παρακαλούμε με κοινοποίηση της παρούσας στα μέλη σας, να λάβουμε αντίγραφα των οποιονδήποτε εξωδίκων που αντάλλαξαν η Μαρία Καρρά, ο Γιάννης Τράγκας και ο Φρειδερίκος Τράγκας, από τον περασμένο Δεκέμβριο μέχρι σήμερα».

Την ίδια στιγμή οι εξελίξεις στο μέτωπο της κληρονομιάς είναι ραγδαίες, αφού το δικηγορικό γραφείο του Νίκου Αγαπηνού δεν εκπροσωπεί πλέον την χήρα του Γιώργου Τράγκα.

Ο τελευταίος τής το έκανε γνωστό με τρισέλιδη εξώδικη επιστολή που της απέστειλε, στην οποία εξηγεί τους λόγους διακοπής της εκπροσώπησής της, ενώ ζητάει την αμοιβή για τις μέχρι τώρα υπηρεσίες που της προσέφερε.

Να σημειωθεί ότι η κυρία Καρρά είχε υπογράψει έγγραφο στο οποίο αναλύονταν όλες οι αμοιβές του δικηγορικού γραφείου για τις όποιες κινήσεις θα έκανε στην υπόθεσή της. Το συνολικό ποσό ανέρχεται σε κάποιες δεκάδες χιλιάδες ευρώ, από τα οποία έχει καταβάλει ως προκαταβολή μόνο 5.000 και αυτά μετά από κάποιες οχλήσεις.

Πλέον ο Νίκος Αγαπηνός εκπροσωπεί μόνο τον Γιάννη Τράγκα, ο οποίος συμπλέει με τον ετεροθαλή αδερφό του Φρέντυ, αποστασιοποιούμενος πλέον από την τελευταία σύζυγο του πατέρα του.

Αυτή που με την εν γένει στάση της διαδραμάτισε κομβικό ρόλο στο θρίλερ της κληρονομιάς του συζύγου της με τα δεκάδες ακίνητα, τις θυρίδες και τους λογαριασμούς εκατομμυρίων σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα του εξωτερικού.

Σύμφωνα με τις διαρροές, οι συνεχείς εναλλαγές στη στάση που κρατούσε από την αρχή στην υπόθεση, τα ψέματα και το γεγονός ότι απέκρυψε την ύπαρξη της χειρόγραφης διαθήκης που συνέταξε στο Μονακό ο Γιώργος Τράγκας αποδείχτηκαν καταλυτικοί παράγοντες στην απόφαση του δικηγορικού γραφείου που την εκπροσωπούσε.

Την κυρία Καρρά ανέλαβε η δικηγόρος Παρισίων και Αθηνών Γεωργία Κούβελα, η οποία την περασμένη Πέμπτη ζήτησε από το γραφείο του Νίκου Αγαπηνού τον φάκελο της υπόθεσης για την πελάτισσά της.

Ωστόσο, δεν τον παρέλαβε, αφού η τελευταία δεν έχει πληρώσει το ποσό που της στάλθηκε με τιμολόγιο από τον πρώην δικηγόρο της και πλέον είναι μόνη απέναντι στα παιδιά του συζύγου της και τις Ελεγκτικές Αρχές.

«Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου