Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

Στο νοσοκομείο η Μαίρη Χρονοπούλου: Απευθύνει έκκληση για αίμα

 Τρίτη, 18 Απριλίου, 2022

Νοσηλεύεται στο «Σωτηρία». Η ανάρτηση στο instagram.

Στο νοσοκομείο Σωτηρία νοσηλεύεται η Μαίρη Χρονοπούλου. Παρά το γεγονός ότι δεν είναι γνωστό το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, η αγαπημένη ηθοποιός δήλωσε με ανάρτηση της στο instagram ότι η κατάσταση επιδεινώθηκε μετά τη συμμετοχή της στα γυρίσματα της σειράς «Έτερος Εγώ», απευθύνοντας παράλληλα έκκληση για αίμα.

Η ανάρτηση:

«Χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Φίλες κ φίλοι, πάλι μέρες έχουμε να τα πούμε. Λάθος δικό μου. Μετακόμισα για λίγο στα μέγαρα όπου έκανα γυρίσματα της συμμετοχής μου στο «έτερος εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια. Βέβαια με το θάρρος- θράσος που με διακρίνει πήγα να δουλέψω με το μισό του αιματοκρίτη ενός φυσιολογικού ανθρώπου. Και ήσαν και ψιλοπολικές οι συνθήκες. Αβλεψία. Μεγάλη αβλεψία. Επιστροφή λοιπόν στο άστυ, καταφυγή στις εμβληματικές «300 γυναίκες», και στα χέρια του πιο καλού γιατρού. Του καθηγητή κ. Κουλούρη, για γενική ανάταξη. Όλα καλά και ωραία λοιπόν με ενα μεγάλο έλλειμα όμως. Δεν έχουμε αίμα! Αν λοιπόν ανάμεσα στους χιλιάδες followers και στα εκατοντάδες likes με κουβεντούλες και χαριτομενιές, υπάρχουν αιμοδότες, παρακαλώ χαρίστε μας λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας και το πολύτιμο αίμα σας. Χρειαζόμαστε αίμα, αίμα, αίμα. Ευχαριστώ από πριν. Η φιλη σας ΜΑΙΡΗ.
Για ΜΑΙΡΗ (ΜΑΡΙΑ) ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ Του ΝΙΚΟΛΑΟΥ κ της Αικατερίνης. Νοσοκομείο Σωτηρία. Πανεπιστημιακή πνευμονολογική κλινική. Κτήριο «300 γυναίκες». Υπ´ όψιν καθηγητού κ. Κουλούρη.
Πληροφορίες για την αιμοδοσία: ΚΟΝΤΑΚΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ. Τηλ.: 697 3080111».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου