Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Δεξίωση για την απ’ ευθείας αεροπορική σύνδεση Βοστώνης -Αθήνα με την ΔΕΛΤΑ

Τρίτη, 12 Απριλίου, 2022

Στο Ελληνικό Προξενείο της Βοστώνης της έγινε χθες βράδυ, Δευτέρα, η εκδήλωση για την απ’ ευθείας αεροπορική σύνδεση που θα αρχίσει στο τέλος Μαΐου την Βοστώνη με την Αθήνα και την Αθήνα με τη Βοστώνη.

Η αεροπορική εταιρεία DELTA μετά από μία διαδικασία που κράτησε τρία χρόνια δέχτηκε να έχει απ’ ευθείας πτήση τρεις φορές την εβδομάδα από την Αθήνα της Αμερικής στην Αθήνα της Ελλάδας και από την Αθήνα πίσω στη Βοστώνη.

Πρόκειται για ένα μεγάλο επίτευγμα που ναι μεν η αεροπορική εταιρεία έκανε αυτό που θεωρεί ότι αυτή είναι καλή δοκιμή που αρχίζει στο τέλος Μαΐου και θα τελειώσει τον Σεπτέμβριο. Συντέλεσαν πάρα πολλοί άνθρωποι από τη Βοστώνη αλλά και ο πρώην υπουργός τουρισμού της Ελλάδας κ. Θεοχάρης.

Ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας κ. Στράτος Ευθυμίου που έκανε το δικό του αγώνα δυστυχώς ήταν αδιάθετος χθες και δεν μπόρεσε να παρευρεθεί αλλά με βίντεο-μήνυμα απευθύνθηκε στους προσκεκλημένους.

Μαρίνα Χατζοπούλου

Υπεύθυνη της βραδιάς ήταν η κ. Μαρίνα Χατζοπούλου και μίλησαν ο Υπεύθυνος του Massport και Σερίφης της περιφέρειας Worcester County Lou Evangelidis και ο υπεύθυνος της Delta.  Χαιρετισμό έκαναν ο Μητροπολίτης Μεθόδιος και ο πρώην κυβερνήτης Μασαχουσέτης και υποψήφιος Πρόεδρος των ΗΠΑ κ. Μιχάλης Δουκάκης.  Μάλιστα σε συνομιλία με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειο Καυκά είπε: « Η Κίκη είναι λίγο αδιάθετη αλλά θα κάνω ότι μπορώ να είμαι στην παρέλαση της Βοστώνης».  Για να του απαντήσει ο κ. Καυκάς χαριτολογώντας, «Φαίνεσαι πολύ καλά για 60 χρονών».  Αμέσως ο Δουκάκης απάντησε, «είμαι 89». 

Χαρακτηριστικό είναι ότι στα πηγαδάκια που έγιναν πριν και μετά την ολιγόλεπτη δεξίωση το θέμα της παρελάσεως ήταν στην επικαιρότητα.

Παρευρέθηκαν αρκετοί αντιπρόσωποι ταξιδιωτικών γραφείων, η πρέσβης της Σουηδίας στην Κολομβία που βρίσκεται στη Βοστώνη και άλλοι.

Είναι μεγάλη επιτυχία που μετά από πολλά χρόνια μία αεροπορική, ιδιωτική παρακαλώ, ταξιδιωτική εταιρεία θα έχει απ’ ευθείας πτήση από τη Βοστώνη στην Αθήνα.  Ο αγώνας επιτευχθεί, από εδώ και πέρα είναι θέμα δικό μας εάν θα επιβιώσει.  

Σκεφτείτε ότι εκτός την μεταφορά επιβατών είναι και τα προϊόντα που θα έρχονται από την Ελλάδα αυθημερόν.  Πρέπει να Υποστηριχθεί με κάθε λογικό κόστος.

Paneliakos.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου