Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 3 Απριλίου 2022

Ανθρωποκτονία Τζωρτζίνας: Έρευνα και για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς

 Δευτέρα, 4 Απριλίου, 2022

Μανώλης Ασαριώτης

Κατόπιν δημοσιευμάτων και φημών.

Έρευνα ακόμα και για τις συνθήκες θανάτου της σπιτονοικοκυράς, σε διαμέρισμα της οποίας έμενε η 33χρονη, φερόμενη ως παιδοκτόνος, ζήτησε η εισαγγελία της Πάτρας, ύστερα από δημοσιεύματα και φήμες, που θέλουν τον θάνατο τής 69χρονης, πριν από δυο χρόνια, να μην ταιριάζει με το ιατρικό ιστορικό της.

Ήδη έχουν συλλέξει τα πρώτα έγγραφα ενώ οι δικαστικοί λειτουργοί Πάτρας και Αθήνας, μαζί με τα στελέχη του τμήματος ανθρωποκτονιών, είναι σε συνεννόηση, προκειμένου να αποφασίσουν ποια στρατηγική θα ακολουθήσουν για την έρευνα.

Ψάχνουν τον προμηθευτή

Βασικό στοιχείο για την εξέλιξη της υπόθεσης της ανθρωποκτονίας της μικρής Τζωρτζίνας, αποτελεί ο εντοπισμός του προμηθευτή της κεταμίνης. Εάν αυτός παραδεχθεί ότι έδωσε την ουσία στην 33χρονη, τότε μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία πιστοποιείται η εμπλοκή της κατηγορούμενης, υποστηρίζουν οι αξιωματικοί της Ασφαλείας.

Remaining Time-0:00

Fullscreen

Mute

Οι αστυνομικοί ευελπιστούν να βρεθούν πολύτιμα δεδομένα στο κινητό τηλέφωνο, το tablet και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή, τα οποία κατέσχεσαν από το σπίτι της κατηγορουμένης και ήδη τα διερευνούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας.

Η 33χρονη αναμένεται να οδηγηθεί το μεσημέρι της Δευτέρας ενώπιον της 18ης τακτικής ανακρίτριας, προκειμένου να απολογηθεί και αναμένεται να επαναλάβει τους ισχυρισμούς της, ότι δηλαδή δεν ευθύνεται για τον θάνατο τής κόρης της.

Huffpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου