Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Δένδιας: Η Ελλάδα θα ζητήσει διερεύνηση εγκλημάτων πολέμου στη Μαριούπολη

Παρασκευή, 8 Απριλίου, 2022

Επίσης θα ζητήσει από τους συμμάχους να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να βοηθήσουν την Ουκρανία να προστατεύσει την Οδησσό.

Δένδιας σε επίσκεψη στην Οδησσό

Η Ελλάδα πρόκειται να ζητήσει από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης να κάνει έρευνα για εγκλήματα πολέμου στη Μαριούπολη, σύμφωνα με δηλώσεις του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια. Η Ελλάδα έχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη Μαριούπολη λόγω της ύπαρξης ελληνικής κοινότητας 100.000 και άνω κατοίκων στη πόλη.

Ο κ. Δένδιας πρόσθεσε ότι εκτός από αυτό, πρόκειται να ζητήσει από τους συμμάχους στο ΝΑΤΟ να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να βοηθήσουν την Ουκρανία να προστατεύσει την Οδησσό, ώστε η πόλη να αποφύγει τη μοίρα της Μαριούπολης.

Όταν ρωτήθηκε με ποιόν τρόπο θα γίνει αυτό, δηλαδή με ποιον τρόπο θα προστατευτεί η Οδησσός, ο κ. Δένδιας απάντησε ότι η απάντηση είναι απλή και ότι πρέπει να δοθούν τα κατάλληλα μέσα για την προστασία της πόλης, τα οποία οι Ουκρανοί έχουν ήδη ζητήσει.

«Ήμουν στην Οδησσό πριν από τρεις - τέσσερις μέρες. Μπόρεσα να μιλήσω με Ουκρανούς στην πόλη. Πρέπει να πω ότι είναι πρόθυμοι και ικανοί να προστατεύσουν την πόλη, υπό την προϋπόθεση ότι θα τους παρέχουμε τα κατάλληλα μέσα».

Ο.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου