Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 10 Απριλίου 2022

Αύριο η τελευταία Πανομογενειακή γιά την Παρέλαση της Βοστώνης της 1ης Μαΐου, 2022

 Δευτέρα, 11 Απριλίου, 2022



Αύριο το βράδυ θα γίνει η 3η και τελευταία Πανομογενειακή Συνέλευση της Ομοσπονδίας που οργανώνει την Παρέλαση του Ελληνισμού της Νέας Αγγλίας (Βοστώνης).

Μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας Ελληνο-αμερικανικών σωματείων έτρεξαν όσο ποτέ στο παρελθόν αφού οι προετοιμασίες για την παρέλαση είχαν λίγο χρόνο.  Μόνο δύο μήνες, ενώ τις άλλες φορές οι προσπάθειες άρχιζαν στο τέλος Νοεμβρίου.

Να δούμε τώρα, τι θα κάνουν οι Σύλλογοι και οι Κοινότητες-Ενορίες.  Πολλοί ζούνε στο κόσμο τους.  Αδιαφορία και «έλα μωρέ».  Άλλοι παράγουν έργο και άλλοι… κουραδομηχ  ές.   Βγάζουν συμπεράσματα χωρίς να βάζουν ιδρώτα.  Χωρίς να βάζουν πλάτη για τον Ελληνισμό.  Για τον εαυτούλη τους ενδιαφέρονται.  Και έχουν γνώμη για τα πάντα από τον καναπέ του σπιτιού τους.

Είναι και άλλοι που περίμεναν την παρέλαση για να βγουν έξω και να ειρωνευτούν τον κορωναϊό και φωνάξουν Ζήτω ο Ελληνισμός.  Να καμαρώσουν τις νέες και νέες.

Μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά.  Το επίσημο δείπνο είναι σχεδόν πλήρες. 

Αύριο λοιπόν στις 7:00μμ όλοι οι αντιπρόσωποι Συλλόγων, Ενοριών, Πανεπιστημίων και Σχολείο στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο.  Και την Κυριακή, 1η Μαΐου, 2022, στις 1:00 το απόγευμα όλοι στην Boylston Street.  Για να τιμήσουμε τους Ήρωες, να συμβάλουμε στη συνέχεια του Ελληνισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου