Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Σήμερα η διαδικτυακή συζήτηση για την αδελφοποίηση της Καλαμάτας με την πόλη Lowell, Massachusetts, ΗΠΑ.

  Τετάρτη, 2 Μαρτίου, 2022


Το άγαλμα της Νίκης μπροστά στο Lowell City Hall, Lowell, MA

Επικοινωνία μέσω διαδικτύου, zoom meeting, θα γίνει σήμερα στις 11:00πμ ώρα Βοστώνης ΗΠΑ (6:00μμ ώρα Ελλάδος) από τα δύο Δημαρχεία που απέχουν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά.

Η αδελφοποίηση θα γίνει μετά από προσπάθειες από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας κ. Βασίλη Καυκά και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας.

Σημειωτέων ότι για την αδελφοποίηση, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Καυκάς τα τελευταία δύο χρόνια έχει συναντηθεί 2 φορές με το Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Αθανάσιο Βασιλόπουλο στην Μεσσηνιακή Πρωτεύουσα και πολλές φορές με τον σημερινό δήμαρχο της πόλης Λόουελ Sakhary Chau και τον πρώην δήμαρχο της πόλης, ελληνικής καταγωγής William Bill” Samaras

Η αδελφοποίηση έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη, 28 Απριλίου, 2022 στις 11:00πμ στο Lowell.  Σε τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του Προέδρου κ. Καυκά ο Δήμαρχος Καλαμάτας του γνωστοποίησε τα ονόματα της αποστολής που θα έρθει στο Lowell και περιλαμβάνει αντιπρόσωπο από το Εμπορικό Επιμελητήριο, αντιπρόσωπο από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, τμήμα Καλαμάτας και άλλους.

Στη σημερινή ηλεκτρονική επικοινωνία στο Δημαρχείο του Lowell. Θα είναι μεταξύ των άλλων και οι: Sakhary Chau, Δήμαρχος, Lowell, Βασίλειος Καυκάς, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας, οι δύο αντιπρόεδροι της Ομοσπονδίας κ.κ. Κώστας Τραβαγιάκης και Γεώργιος Παναγιωτόπουλος, ο κ. Δημήτριος Ματθαίος μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και υπεύθυνος για το Πρόγραμμα Aδελφοποίησης Lowell – Καλαμάτα.  

Επίσης, ο γερουσιαστής Edward Kennedy, αντιπροσωπείες από το Πανεπιστήμιο της Μασσαχουσέτης πρόεδρος του οποίου είναι ο πρώην ομοσπονδιακός βουλευτής Marty Meehan ο οποίος είναι από το Lowell, η Πρύτανης του Middlesex College,  αξιωματούχοι Σωματείων και της Ελληνικής κοινότητας της πόλης

Η αποστολή για την αδελφοποίηση θα βρίσκεται και στην παρέλαση της Βοστώνης που θα γίνει την Κυριακή, 1η Μαΐου, 2022.

paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου