Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Άνοδος μιας θέσης για την Ελλάδα στην κατάταξη της FIBA

Πέμπτη, 10 Μαρτίου, 2022

H Eθνική ομάδα μπάσκετ μετά τις δυο συνεχόμενες νίκες της επί της Tουρκίας κατάφερε να κερδίσει μια θέση στην κατάταξη της FIBA και βρίσκεται στην 9η θέση.

Άνοδος μιας θέσης για την Ελλάδα στην κατάταξη της FIBA (Pics) | tovima.gr

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ στα τέλη Φεβρουαρίου έδωσε δύο αγώνες κόντρα στην Τουρκία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου για το 2023 και πήρε δύο πολύτιμες νίκες που τις έδωσαν βαθμολογική ανάσα και προβάδισμα πρόκρισης, αλλά και κέρδισε και μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη της FIBA.

Πλέον η ελληνική ομάδα βρίσκεται στην 9η θέση της σχετικής λίστας, καθώς ανέβηκε μια θέση και άφησε την Ιταλία στην 10η θέση. Μπροστά της βρίσκεται η Λιθουανία στην 8η θέση με 651,4 πόντους, ενώ η Ελλάδα έχει 650,9.

Η μοναδική άλλη διαφοροποίηση στο Top 10 ήταν η άνοδος της Γαλλίας στην τέταρτη θέση αντί της Σλοβενίας. ΗΠΑ, Ισπανία και Αυστραλία εξακολουθούν να έχουν τις τρεις πρώτες θέσεις της λίστας, ενώ η Τουρκία είναι 16η.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου