Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

Ρωσία: Μπλόκο σε Facebook, Twitter, Youtube – Σταματούν οι κρατήσεις δωματίων μέσω του Booking.com

Σάββατο, 5 Μαρτίου, 2022

Κλιμακώθηκε ο πόλεμος των τελευταίων ημερών ανάμεσα στο Κρεμλίνο και τα κοινωνικά δίκτυα – Κατηγορίες ότι οι πλατφόρμες κάνουν διακρίσεις σε βάρος ρωσικών μέσων

Ρωσία: Μπλόκο σε Facebook, Twitter, Youtube – Σταματούν οι κρατήσεις δωματίων μέσω του Booking.com | tovima.gr

Περιορισμοί με πλήρη αποκλεισμό στις πλατφόρμες μέσω ν κοινωνική δικτύωσης επιβλήθηκαν στη Ρωσία.

Η ρωσική αρχή τηλεπικοινωνιών Roskomnadzor περιόρισε την αρχικά πρόσβαση στο Facebook και στη συνέχεια στο Twitter Inc όπως μετέδωσαν τα διεθνή πρακτορεία (Reuters, AFP), επικαλούμενα τα ρωσικά Tass και Interfax.

Επίσης, σύμφωνα με το RIA, ο ιστότοπος εύρεσης καταλυμάτων Booking.com δεν μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί για να κάνει κανείς κράτηση δωματίου εντός της Ρωσίας.

Νωρίτερα, η ρωσική αρχή είχε ανακοινώσει ότι μπλόκαρε την πλατφόρμα Facebook της εταιρείας Meta, λόγω των περιορισμών που είχε επιβάλει στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Μπλόκο επίσης αποφασίστηκε και στο Youtube.

Δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου που βρίσκονται στη Ρωσία διαπίστωσαν ότι δεν είναι δυνατή πλέον η πρόσβαση στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης παρά μόνο μέσω VPN.

Η Ρωσική ρυθμιστική αρχή, Roskomnadzor, είπε ότι υπήρξαν 26 περιπτώσεις διακρίσεων κατά των ρωσικών μέσων ενημέρωσης από το Facebook από τον Οκτώβριο του 2020, με περιορισμένη πρόσβαση σε κρατικά κανάλια όπως το RT και το πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Η εταιρεία META αυτή την εβδομάδα ανακοίνωσε ότι είχε περιορίσει την πρόσβαση στο RT και στο Sputnik σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση και ότι υποβάθμισε παγκοσμίως περιεχόμενο από τις σελίδες του Facebook και τους λογαριασμούς του Instagram των ρωσικών κρατικών δικτύων, καθώς και από αναρτήσεις που περιέχουν συνδέσμους προς αυτά.

TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου