Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Τελεσίδικη απόφαση για την αποφυλάκιση του Μπιλ Κόσμπι

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ. Το Ανώτατο Δικαστήριο ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι δεν θα επανεξετάσει την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης του Μπιλ Κόσμπι, αφήνοντάς τον ελεύθερο και βάζοντας τέλος σε ένα νομικό δράμα δύο δεκαετιών που άλλαξε για πάντα τον χώρο του πολιτισμού, τσάκισε τη φήμη του Αφροαμερικανού ηθοποιού και τον έστειλε στη φυλακή για αρκετά χρόνια σε μεγάλη ηλικία.

Το Ανώτατο Δικαστήριο – στα εννέα μέλη του οποίου περιλαμβάνονται δύο δικαστές που κατηγορήθηκαν οι ίδιοι για σεξουαλική παρενόχληση – αρνήθηκε να επανεξετάσει την απόφαση δικαστηρίου της Πενσυλβάνιας, με την οποία αποφυλακίστηκε ο Κόσμπι τον Ιούνιο.

«Αυτή είναι μια πραγματικά μεγάλη νίκη για τον κ. Κόσμπι, αλλά δείχνει ότι η απάτη δεν οδηγεί πουθενά και η διαφθορά που υπάρχει στο γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας του Μοντγκόμερι ήρθε στο επίκεντρο της κοινής γνώμης», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ηθοποιού, Αντριου Γουάιατ.

Ο 84χρονος Κόσμπι, σύμφωνα με τον Γουάιατ, παραμένει καλά στην υγεία του παρά το γεγονός ότι είναι τυφλός. Είπε ότι «πολλοί άνθρωποι ζητούν να ξανασυνεργαστούν μαζί του» και ότι εξετάζει το ενδεχόμενο μιας τελευταίας κωμικής περιοδείας.

Η ομογενής Αντρέα Κοστάντ, που ήταν αυτή που κατηγόρησε τον Κόσμπι για σεξουαλική κακοποίηση δεν έχει κάνει κάποια δήλωση μέχρι στιγμής.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου