Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Στη Νέα Υόρκη ο Δήμαρχος Αμαλιάδας (Ήλιδας) κ. Ιωάννης Λυμπέρης

 Τετάρτη, 16 Μαρτίου, 2022

Ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Ιωάννης Λυμπέρης συναντήθηκε με στελέχη των Ηλείων.  Ο κ. Λυμπέρης συνοδεύεται από την σύζυγό του Σοφία (εκπαιδευτικό) και εκπροσώπους του Δήμου.


Γιάννης Λυμπέρης, Βασίλειος Καυκάς, Νίκος Κωστόπουλος

Χθες βράδυ ο τοπικός σύλλογος Ηλείων ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ παρέθεσε δείπνο σε γνωστό εστιατόριο της Αστόρια όπου παρευρέθηκαν μέλη του Συλλόγου με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Σωτήρη Κωσταντακόπουλο.  Προσκεκλημένος ήταν και παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας κ. Βασίλειος Καυκάς ο οποίος είναι και Πρόεδρος του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης ο οποίος ταξίδευσε από τη Βοστώνη.  

Επίσης παρευρέθηκαν ο Κυβερνήτης της Πανηλειακής Ομοσπονδίας κ. Νικόλαος Σινόπουλος με την σύζυγό του Δήμητρα, οι πρώην Πρόεδροι του Συλλόγου Ηλείων της Νέας Υόρκης κ. Νικόλαος Κωστόπουλος με την κόρη του Μαρία, κ. Νικόλαος Λαδάς.  Επίσης, η κ Σταυρούλα Κωσταντακοπούλου-Μουσχή, σύζυγος του Προέδρου κ. Κωνσταντακόπουλου και άλλοι.

Ο Δήμαρχος επισκέφθηκε αξιοθέατα της Νέας Υόρκης, το μνημείο Πέτρου Τατάνη και τα γραφεία της εφημερίδας ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ. 

Το ζεύγος Λυμπέρη με την ακολουθία τους θα πάνε στην Φλώριδα όπου την Παρασκευή θα ολοκληρωθεί η αδελφοποίηση (δεύτερο σκέλος) της Αμαλιάδας με το Tarpon Springs (Ελληνικό Χωριό) της Φλώριδας.  Εκεί θα συναντηθούν και τα άλλα μέλη της συνοδείας από την Αμαλιάδα με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο κ. Ανδρέα Παπαδάκο οι οποίοι επισκέπτονται το Τορόντο, Καναδά.

Στη συζήτηση που είχαν οι κ.κ. Λυμπέρης και Καυκάς αναφέρθηκαν στον τουρισμό, στα προϊόντα που παράγει η Ηλειακή Γη, στην Παιδεία, το Νοσοκομείο Αμαλιάδας κλπ.

Ο Δήμαρχος Αμαλιάδας κάλεσε τον κ. Καυκά και τους Ηλείους Αμερικής και Καναδά να συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Ηλειακό Αντάμωμα που προγραμματίζεται να γίνει στην Αμαλιάδα, Ηλείας με κέντρο το Μουσείο Τατάνη, ιδρυτή της εφημερίδας ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ.

paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου