Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

Μετακομίζει στο Βόλο η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου

 Παρασκευή, 11 Μαρτίου, 2022

Θα γίνουν έργα βελτίωσης για να πληρούνται οι προδιαγραφές της ΟΥΕΦΑ.
EUROKINISSIEUROKINISSI SPORTS

Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδας, αφήνει πίσω της την Αθήνα τουλάχιστο για την ώρα και μετακομίζει στο Βόλο.

Αυτό είχε εμφανιστεί σαν πληροφορία τον τελευταίο καιρό,όμως την Πέμπτη έγινε πράξη οριστικά και θα έχει σαν έδρα της στα δύο πρώτα παιχνίδια της που θα δώσει για το Nations League, το Πανθεσσαλικό στάδιο.

Αυτό έγινε επίσημα γνωστό την Πέμπτη, αφού ο Δήμος Βόλου και η ΕΠΟ συμφώνησαν να γίνουν έργα βελτίωσης για να πληρούνται οι προδιαγραφές της ΟΥΕΦΑ και μάλιστα υπέγραψαν συμβόλαιο και εκδόθηκε και ανακοίνωση, η οποία αναφέρει τα εξής:

«Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν σήμερα στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. Παναγιώτης Δημητρίου και ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος με αντικείμενο τη διεξαγωγή αγώνων της Εθνικής Ανδρών στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Στο μνημόνιο προβλέπεται ότι ο Δήμος Βόλου θα αναλάβει τα έργα βελτίωσης που απαιτούνται, έτσι ώστε το Πανεθεσσαλικό να πληροί τις προϋποθέσεις που θέτει η UEFA για να φιλοξενήσει αγώνες του UEFA Nations League.

Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική θα δώσει τους δύο πρώτους εντός έδρας αγώνες της για το UEFA Nations League τον προσεχή Ιούνιο και συγκεκριμένα στις 9 με την Κύπρο ή την Εσθονία και στις 12 με το Κόσοβο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου