Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Καραλής

Πέμπτη, 17 Μαρτίου, 2022

Ο Εμμανουήλ Καραλής ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στον δικέφαλο και έτσι δεν θα μπορέσει να δώσει το «παρών» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Καραλής | tovima.gr

Εκτός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου, που αρχίζει την Παρασκευή (18/3) στο Βελιγράδι, μένει τελικά ο Εμμανουήλ Καραλής. Ο Ελληνας επικοντιστής από τον Πύργο, Ηλείας, παρότι προσπάθησε με θεραπείες τις τελευταίες ημέρες, δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού στον δικέφαλο και ο γιατρός του ΣΕΓΑΣ, Διονύσης Χίσσας, έκρινε μετά την τελευταία εξέταση πως ο αθλητής δεν είναι σε θέση να μπει σε έναν αγώνα υψηλού επιπέδου, ενώ ελλοχεύει και ο κίνδυνος σοβαρής υποτροπής, που θα έθετε εν αμφιβόλω τη συμμετοχή του στη σεζόν του ανοιχτού.

Ο Καραλής, ο οποίος δεν είχε ακολουθήσει την υπόλοιπη αποστολή στο Βελιγράδι (επρόκειτο να ταξιδέψει την Παρασκευή), θα συνεχίσει τις θεραπείες του και όταν ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του θα ξεκινήσει προετοιμασία για τη θερινή περίοδο.

Μετά την τέταρτη θέση στους Ολυμπιακούς του Τόκιο και με 5,81μ. φέτος στον κλειστό στίβο, ο Καραλής είχε υψηλές προσδοκίες από το Παγκόσμιο του Βελιγραδίου, όπου θεωρείτο ανάμεσα στους διεκδικητές των μεταλλίων.

Η ελληνική αποστολή για το Παγκόσιο κλειστού αποτελείται πλέον από έξι αθλητές/τριες: Μίλτο Τεντόγλου, Κώστα Δουβαλίδη, Νίκο Ανδρικόπουλο, Ραφαέλα Σπανουδάκη, Ελισάβετ Πεσιρίδου και Ειρήνη Βασιλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου