Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Τουρκία: Δεν θα συμμετάσχει στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας

 Τετάρτη, 2 Μαρτίου, 2022

ΗΤουρκία δεν θα συμμετάσχει στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, ξεκαθάρισε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, ο τούρκος ΥΠΕΞ τόνισε ότι η Τουρκία δεν έχει σκοπεύει να συμμετάσχει στις κυρώσεις που επιβάλλουν μια μια όλες οι χώρες στη Ρωσία, ως αντίποινα για την εισβολή της στην Ουκρανία.

Ο Ερντογάν… στον κόσμο του

Την ίδια στιγμή, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εμφανίζεται… στον κόσμο του και ζητά από την Ευρωπαϊκή Ένωση να δείξει την ίδια ευαισθησία που δείχνει στην Ουκρανία, αναφορικά με την ένταξη στην Τουρκίας στην Ένωση.

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση να δείξει την ίδια ευαισθησία σχετικά με την ένταξη της Ουκρανίας και για την Τουρκία» είπε άλλων ο τούρκος πρόεδρος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Άγκυρα.

ΟΕρντογάν κάλεσε την Ρωσία και την Ουκρανία να σταματήσουν άμεσα τις μάχες, ενώ απευθυνόμενος στην Ευρωπαϊκή Ένωση ζήτησε να δείξει την ίδια ευαισθησία σχετικά με την ένταξη της Ουκρανίας, και για την Τουρκία.

Επίσης, όπως είπε «είναι σημαντικό όλοι οι παράγοντες στην περιοχή μας και πέραν αυτής να φέρουν την ειρήνη στο προσκήνιο την περιφερειακή ειρήνη και σταθερότητα».

Σχετικά με την ένταξη του Κοσσυφοπεδίου στο ΝΑΤΟ, ο Ερντογάν είπε: «Λαμβάνουμε μέτρα για να αναγνωρίσουμε το Κοσσυφοπέδιο και αναγνωρίζουμε το Κοσσυφοπέδιο ως μέλος του ΝΑΤΟ. Πάντα υπερασπιζόμασταν ότι η διεύρυνση στο ΝΑΤΟ θα ήταν επωφελής, και την υπερασπιζόμαστε ακόμα σήμερα. Το θέλουμε για την παγκόσμια ειρήνη».

TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου