Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Συναγερμός για να σωθεί γλάρος που καρφώθηκε σε αλεξικέραυνο εκκλησίας στη Μασαχουσέτη

 Τρίτη, 8 Μαρτίου, 2022

Οι πυροσβέστες χρησιμοποίησαν ένα πυροσβεστικό όχημα με σκάλα για να φτάσουν στην οροφή της εκκλησίας.
.
.
TOWN OF MEDWAY/FACEBOOK

Πυροσβέστες στη Μασαχουσέτη διέσωσαν έναν γλάρο που ακινητοποιήθηκε στη στέγη μιας εκκλησίας όταν το φτερό του καρφώθηκε σε αλεξικέραυνο.

Αξιωματούχοι της πόλης του Μέντγουεϊ δήλωσαν ότι ένας αστυνομικός που είχε βάρδια κοντά στην Καθολική Εκκλησία του Αγίου Ιωσήφ στο Μέντγουεϊ εντόπισε τον γλάρο στην οροφή του κτιρίου και σύντομα συνειδητοποίησε ότι το φτερό του πουλιού είχε καρφωθεί στο αλεξικέραυνο

Η πυροσβεστική υπηρεσία του Μέντγουεϊ και του Μίλις κλήθηκαν στο σημείο. Οι πυροσβέστες χρησιμοποίησαν ένα πυροσβεστικό όχημα με σκάλα για να φτάσουν στην οροφή της εκκλησίας.

Με λεπτές κινήσεις κατάφεραν και αφαίρεσαν προσεκτικά το φτερό του γλάρου από το αλεξικέραυνο και τον παρέδωσαν στην υπεύθυνη Ελέγχου των Ζώων της πόλης, Εριν Μάλετ.

Η Μάλετ είπε ότι τον γλάρο φροντίζουν κτηνίατροι στην κλινική άγριας ζωής Τούφτς στο Γκάφτον και όταν αναρρώσει πλήρως θα επιστρέψει στην άγρια φύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου