Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Μπάιντεν: Ο Πούτιν είναι εγκληματίας πολέμου

 Πέμπτη, 17 Μαρτίου, 2022

Ο Αμερικανός πρόεδρος μίλησε σε δημοσιογράφους για τον Ρώσο πρόεδρο και την εισβολή στην Ουκρανία.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν είπε σε δημοσιογράφους την Τετάρτη ότι ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν είναι «εγκληματίας πολέμου» σχετικά με την εισβολή της χώρας του στην Ουκρανία.

«Νομίζω πως είναι ένας εγκληματίας πολέμου» είπε ο Μπάιντεν σε δημοσιογράφους μετά από εκδήλωση στον Λευκό Οίκο.

Είναι η οξύτερη επίθεση κατά του Πούτιν και των πράξεων της Ρωσίας από Αμερικανό αξιωματούχο από τότε που άρχισε η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Ο Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος του Κρεμλίνου είπε ότι το σχόλιο ήταν «απαράδεκτο» και «ασυγχώρητη ρητορική», σύμφωνα με το Reuters, που επικαλείται το ρωσικό πρακτορείο TASS.

Άλλοι ηγέτες χωρών έχουν χρησιμοποιήσει τον όρο, ωστόσο μέχρι τώρα ο Λευκός Οίκος το απέφευγε, λέγοντας πως είναι νομικός όρος που απαιτεί έρευνα.

Σε ομιλία του την Τετάρτη ο Μπάιντεν είπε ότι οι ρωσικές δυνάμεις είχαν βομβαρδίσει νοσοκομεία και κρατήσει γιατρούς ομήρους, δεσμευόμενος να κάνει περισσότερα για να βοηθήσει την Ουκρανία να πολεμήσει τη Ρωσία.

Με πληροφορίες από Reuters, Associated Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου