Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Ο Αμπράμοβιτς πουλάει την Τσέλσι και δίνει τα χρήματα στα θύματα του πολέμου της Ουκρανίας

  Πέμπτη, 3 Μαρτίου, 2022


Μια απρόσμενη κίνηση από τον Ρώσο μεγιστάνα που είναι στενός φίλος του Βλαντιμίρ Πούτιν.
VIA ASSOCIATED PRESS

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ότι πουλάει την ποδοσφαιρική ομάδα της Τσέλσι, κάνοντας λόγο για μια «απίστευτα δύσκολη απόφαση», που τον «πονάει».

Αυτό που προκαλεί μεγάλη αίσθηση, ωστόσο, είναι ότι ο Ρώσος μεγιστάνας γνωστοποίησε ότι θα διαθέσει όλα τα έσοδα-μαμούθ από το πωλητήριο στην ομάδα της Premier League θα διατεθούν, μέσω ιδρυμάτων που θα δημιουργηθούν, για την ανακούφιση των θυμάτων του ουκρανικού πολέμου.

Πρόκειται αν μη τι άλλο για μια ρηξικέλευθη κίνηση, μιας και ο Αμπράμοβιτς διατηρούσε - μέχρι πρότινος τουλάχιστον - άριστες σχέσεις και αγαστή συνεργασία με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, που έχει κηρύξει αυτόν τον πόλεμο.

Remaining Time 0:00
 

Ο δισεκατομμυριούχος Χάνσγιοργκ Bις είχε δηλώσει στην ελβετική εφημερίδα Blick ότι ο Αμπράμοβιτς ήθελε «να ξεφορτωθεί γρήγορα την Τσέλσι» μετά την απειλή κυρώσεων που τέθηκε στη βρετανική Βουλή.

Πηγή: BBC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου